Wij brengen winkelcentra online

Maak kennis met ons nieuwe concept: winkelcentrum-as-a-Service!
U doet het niet meer alleen maar samen. Met z’n allen op 1 webwinkel passen. Dat is pas samenwerken. 

Wij brengen winkelcentra online

Exepta heeft de oplossing voor winkeliers die op zoek zijn naar en samensmelting van hun online en offline winkel. Maar die dat niet alleen willen doen. Deze internetonderneming heeft in samenwerking met een partner een systeem beschikbaar waarmee complete winkelcentra en zelfs kleinere dorpen of gemeenten gezamelijk een webwinkel kunnen runnen zonder dat ze daar daadwerkelijk mee bezig zijn.

Hoe zit het nu precies?

Het zenuwcentrum van iedere winkelier is zijn kassasysteem. Daarin worden alle producten afgerekend en in heel veel winkels zelfs de voorraad bijgehouden. Die manier van werken gaan we niet veranderen. Wel komt er een nieuw kassasysteem. Een digitaal systeem, gewoon op een tablet.  Dat zal even wennen zijn maar daar zal de gemiddelde ambitieuze winkelier niet over vallen omdat de voordelen groter zijn dan de nadelen.

Dit is precies de innovatie die de, voor zijn voortbestaan vechtende, retailwereld op dit moment nodig heeft. Deze initiatieven weten de winkelier in zijn winkel te houden en tegelijkertijd zijn broodnodige stap naar de online wereld te kunnen zetten. Deze oplossing ondersteunt de stenen winkel en leiden tot iets moois. De stenen winkel kan straks niet zonder internet dus is een online winkelcentrum een geweldige stap in de goede richting.

Samenwerking vinden in online winkels is een absolute noodzaak

Het Nieuwe Winkelen biedt mogelijkheden om niet alleen de winkelbeleving bij individuele winkels te verbeteren, maar ook het bezoek aan een binnenstad of winkelcentrum. Een winkelgebied moet een merk worden. Dat vraagt om samenwerking en om met één visie vanuit één plan te werken. Het liefst met één centrale coördinator. De meeste winkelgebieden in Nederland hebben weliswaar verdeeld eigendom, maar ze hebben uiteindelijk wel één doel.

WEBSITES OP BASIS VAN WORDPRESS

60 miljoen websites, van hobby websites tot en met de site van het Witte Huis en NRC Next, zijn gebouwd op het content management systeem WordPress. Een goede en betrouwbare keuze die geschikt is voor alle soorten websites en webwinkels.

MAGENTO WEBSHOPS

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van Magento E-commerce webwinkels. Wij doen dit al sinds 2010. Magento E-commerce is de meest uitgebreide e-commerce software die er momenteel te krijgen is. En.. onze Magento specialisten geven je daarom een training wanneer zij klaar zijn met de ontwikkeling van je webshop.

WOOCOMMERCE WEBSHOPS

WooCommerce is uitgegroeid tot een zeer stabiele en krachtige WordPress webwinkel plugin.WooCommerce is de professionele oplossing voor de kleine en middelgrote webwinkel. Door de geweldige mogelijkheden maakt WooCommerce een volwaardige webshop van WordPress.

De wereld verandert sneller dan we ons kunnen voorstellen.

Exepta blijft nieuwsgierig naar de mogelijkheden en nieuwe technieken die in aantocht zijn. Specialisten staan niet stil en worden weer meer generalisten. Met elkaar werken we samen in multidisciplinaire teams om publiek en klanten van anderen blijvend te binden aan merken en bedrijven.
Share This