WORDPRESS ONDERHOUDS-CONTRACTEN

VEILIG EN KOSTENBESPAREND

Onbeperkte ondersteuning bij website taken

WordPress onderhoud

WordPress is in beweging. Maandelijks worden er verbeteringen aangebracht en moeten alle leveranciers van plugins en designs heel hard ploeteren om up-to-date te blijven. Waarom? De websites moeten aan steeds strengere eisen voldoen, de functionaliteiten die websites moeten leveren worden steeds ingewikkelder en nog belangrijker is de toenemende onveiligheid van het internet. Er komen dus heel regelmatig nieuwe updates van WordPress uit maar ook van de plugins.

Uw website is kritisch voor uw bedrijf

Uw website is een cruciaal onderdeel van uw bedrijf geworden. Het genereert leads, klanten en omzet (of in ieder geval zou het moeten).

Lees verder

Uw website is een cruciaal onderdeel van uw bedrijf geworden. Het genereert leads, klanten en omzet (of in ieder geval zou het moeten). Het is een kanaal waarmee klanten, leveranciers, potentiële nieuwe medewerkers en partners u zullen vinden en met u kunnen communiceren. Fundamenteel voor het succes van uw bedrijf.
Geef de zorg ervan uit handen en creeer rust in de wetenschap dat uw website proactief beschermd wordt. Het is fijn om te weten dat u de juiste back-ups hebt en een partner werkt die uw site weer online kan krijgen met zo weinig mogelijk effect op uw klanten.

Regelmatige en volledige back-up van uw website

Wij maken een volledige backup van uw websitebestanden en uw WordPress-database op regelmatige basis.

Lees verder

Geen zorgen over veiligheid en back-ups, dit verzorgen wij voor je!

Wanneer je de website bij ons onderbrengt zullen wij de updates en dagelijkse back-ups verzorgen. Hierdoor kun je zelf focussen op de inhoud van je website. Wij helpen je bij het installeren, optimaliseren, beveiligen en het maken van back-ups van je website.

Omdat wij gespecialiseerd zijn kunnen we je tevens ondersteunen bij alle vraagstukken. Uiteraard staan wij voor je klaar wanneer je toch tegen problemen oploopt. Je kunt dan altijd gebruik maken van onze helpdesk (zowel telefonisch als per e-mail). Ook geven wij graag advies wanneer je op zoek bent naar een plug-in.

Regelmatige WordPress Updates

WordPress komt iedere 3 tot 4 maanden met uitgebreide software releases en vaker met kleinere update.

Lees verder

WordPress komt iedere 3 tot 4 maanden met uitgebreide software releases en vaker met kleinere update. Het bijhouden van uw WordPress-versie is de belangrijkste verdedigingslinie tegen de nieuwste hacks en malware-aanvallen. Hackers ontwikkelen voortdurend manieren die de softwareontwikkelaars via nieuwe releases onschadelijk maken. De beste manier is om ervoor te zorgen dat uw WordPress versie nooit verouderd.

  Functioneel en technisch testen

  Uiteraard testen wij een update technisch door. Soms kan het zo zijn dat een update van invloed is op een ander onderdeel van de website. Na updates kan het zijn dat er ook functioneel getest moet worden (klikken door de website). Functioneel testen kunt u zelf doen op de acceptatie omgeving voor livegang of ons dit laten verzorgen, wel zo makkelijk.

  Lees verder

  Zeer belangrijk zijn de plug-ins. Deze plug-ins zorgen ervoor dat u extra functies aan uw website kunt toevoegen.  Zo heb je bijvoorbeeld plug-ins die helpen bij SEO of bij het nemen van back-ups, maar ook voor het bijhouden van Google Analytics of voor de beveiliging van de website.

  Plugins maken het mogelijk om je site dingen te laten doen die anders niet mogelijk zouden zijn. Dat gezegd moet je er wel rekening mee houden dat hoe meer plugins je hebt, hoe groter het risico is dat je problemen krijgt bij een upgrade van de plugin of van WordPress zelf. Plugins kunnen ook conflicteren met andere plugins of WordPress thema’s. Testen is daarom van levensbelang. 

  Let’s Get Started

  Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!