Woocommerce, je kunt er niet meer omheen

met bijna 20 miljoen downloads en een marktaandeel van 39% is WooCommerce een meer dan serieuze speler in e-commerce-land.

Gebouwd op WordPress

In tegenstelling tot veel andere webshop software is WooCommerce geen op zichzelf staand stukje software. WooCommerce is een uitbreiding op WordPress. De populariteit van WordPress is grotendeels te danken aan de flexibiliteit van het platform. Je kunt het uitbreiden op de meest uiteenlopende manieren. WooCommerce is hier een goed voorbeeld van.
VRAAG INFO

Ongelooflijk uitbreidbaar

Als je WooCommerce installeert krijg je een aantal basisfunctionaliteiten ter beschikking. Aan de hand van wat jij nodig hebt kun je het vervolgens naar wens uitbreiden met extra functionaliteiten in de vorm van plugins of extensies.
VRAAG INFO

WooCommerce ontwikkelt zich razendsnel

In de software wereld kom je vaak de term Open Source tegen. Dit houdt in dat de code van de software vrij beschikbaar is en iedereen suggesties kan doen om het te verbeteren.

Een dergelijke manier van werken (die immens populair is) zorgt er voor dat de ontwikkeling van open source software veel sneller gaat dan bij andere software waarbij de code enkel bekend is bij de makers.
VRAAG INFO
Als het er om gaat informatie technologie (IT) profijtelijk te maken, zijn we pas goed in ons element. Of u ons nu inhuurt voor het opzetten van uw Internetcommunicatie of voor het bouwen van een nieuw Odoo platform: ons doel is alle IT-wensen van onze klanten te vertalen in oplossingen waarvan de hele organisatie en het bedrijfsresultaat profiteert.
© Copyright 2018 - Exepta- Alle rechten voorbehouden
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018

BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

[email protected]
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram