E-commerce webwinkel

Woocommerce, je kunt er niet meer omheen

met bijna 20 miljoen downloads en een marktaandeel van 39% is WooCommerce een meer dan serieuze speler in e-commerce-land.

Gebouwd op WordPress

In tegenstelling tot veel andere webshop software is WooCommerce geen op zichzelf staand stukje software. WooCommerce is een uitbreiding op WordPress. De populariteit van WordPress is grotendeels te danken aan de flexibiliteit van het platform. Je kunt het uitbreiden op de meest uiteenlopende manieren. WooCommerce is hier een goed voorbeeld van.

Ongelooflijk uitbreidbaar

Als je WooCommerce installeert krijg je een aantal basisfunctionaliteiten ter beschikking. Aan de hand van wat jij nodig hebt kun je het vervolgens naar wens uitbreiden met extra functionaliteiten in de vorm van plugins of extensies.

WooCommerce ontwikkelt zich razendsnel

In de software wereld kom je vaak de term Open Source tegen. Dit houdt in dat de code van de software vrij beschikbaar is en iedereen suggesties kan doen om het te verbeteren.

Een dergelijke manier van werken (die immens populair is) zorgt er voor dat de ontwikkeling van open source software veel sneller gaat dan bij andere software waarbij de code enkel bekend is bij de makers.

WooCommerce webshop features

Of het nu gaat om kleding of rolgordijnen op maat, een eenvoudige webshop of complete productconfigurators. Met WooCommerce is het mogelijk jouw producten online te verkopen. Wij maken maximaal gebruik van alle WooCommerce mogelijkheden.

Waarom Woocommerce?

}

Gebruiksgemak

WooCommerce is een plugin die speciaal ontwikkeld is voor WordPress en dus profiteert van het feit dat gebruikers al bekend zijn met het systeem. 

T

Kosten

Woocommerce is gratis en er zijn heel veel gratis WooCommerce thema’s en plugins beschikbaar.

z

SEO

Omdat WooCommerce is gebouwd op WordPress kun je gebruik maken van eindeloos veel SEO mogelijkheden, door plugins zoals YOAST of All-in-One SEO te installeren. 

w

Aanpassingsmogelijkheden

Naast de vele thema’s en plugins zijn er nog tientallen third-party ontwikkelaars die je kunnen helpen om een webshop te bouwen die in alle opzichten aan je wensen voldoet.

R

Grootste eCommerce marktaandeel

Het is de ideale oplossing voor starters, omdat het de opzetkosten laag zijn.

Betaalmethoden in overvloed

Betalen met  iDEAL, PayPal, creditcard of AfterPay? WooCommerce biedt je de mogelijkheid om deze en vele andere betaalmethoden te installeren.

Mobiele webshop

Een responsive webshop is zo ontworpen dat hij zichzelf aanpast aan elk denkbaar scherm. Je webshop is makkelijk toegankelijk op ieder apparaat. Van smartphone tot laptop. En van tablet tot desktop.

E-Commerce data in Google Analytics

De integratie van WooCommerce met Google Analytics is uitstekend geregeld. Je ziet duidelijk waar je bezoekers vandaan komen, of dat nu via Google is of bijvoorbeeld via je Facebookcampagne. 

We gaan beginnen

Ben je klaar voor een nieuwe start, neem dan contact met ons op!