Strategische keuzes van nu bepalen uw digitale toekomst.

Strategisch partnerschap: het structureel en zorgeloos uitbesteden van online taken en diensten

Als ondernemer heb je het liefst zelf alles in de hand. Maar toegegeven, de notaris komt erg goed van pas bij het opzetten van een BV en een goede accountant is bijna onmisbaar. Werk uitbesteden kan een oplossing zijn voor veel bedrijfsfuncties en processen?

Herkenbaar? Steeds meer tijd en aandacht gaat uit naar werkzaamheden die veel tijd en energie vragen van de medewerkers en dit heeft invloed op de winstgevendheid van de onderneming. Reduceren van kosten kan een belangrijke oplossing zijn maar het werk  moet wel gedaan worden. Uitbesteden kan hieraan bijdragen en tot een flinke kostenbesparing leiden. Het steeds grotere aanbod van online diensten  haalt steeds meer drempels weg zodat de beslissing voor het uitbesteden van werkzaamheden en diensten gemakkelijker is dan ooit. Niet alleen kosten, maar ook het ontbreken van echte expertise en middelen zijn goede redenen om werk en diensten uit te besteden. Het voordeel hierin is dat je niet hoeft te investeren in (om)scholing van je werknemers, geen extra personeel hoeft aan te nemen of dure software hoeft te installeren. 

Onderhoud websites en webshops

Content beheer van de online platform

Teksten schrijven en redigeren

Grafisch design, logo's banners, icons etc.

CRM en sales cloud oplossingen voor het MKB

Service cloud voor dienstverlenende bedrijven

Complete ERP en warehouse cloud oplossingen

Onbeperkt online file- en storage management

Complete online mailserver diensten

Mail- en marketing campagnes

SEO, SEA en adwords campagnes

Online applicaties ter ondersteuning van de interne processen

Onbeperkte ondersteuning via ons vaste maandabonnement

Uw website is kritisch voor uw bedrijf

Uw website is een cruciaal onderdeel van uw bedrijf geworden. Het genereert leads, klanten en omzet (of in ieder geval zou het moeten). Het is een kanaal waarmee klanten, leveranciers, potentiële nieuwe medewerkers en partners u zullen vinden en met u kunnen communiceren. Fundamenteel voor het succes van uw bedrijf.

Geef de zorg ervan uit handen en creeer rust in de wetenschap dat uw website proactief beschermd wordt. Het is fijn om te weten dat u de juiste back-ups hebt en een partner werkt die uw site weer online kan krijgen met zo weinig mogelijk effect op uw klanten.

Regelmatige en volledige back-up van uw website

Wij maken een volledige backup van uw websitebestanden en uw WordPress-database op regelmatige basis.

Regelmatige WordPress Updates

WordPress komt iedere 3 tot 4 maanden met uitgebreide software releases en vaker met kleinere update. Het bijhouden van uw WordPress-versie is de belangrijkste verdedigingslinie tegen de nieuwste hacks en malware-aanvallen. Hackers ontwikkelen voortdurend manieren die de softwareontwikkelaars via nieuwe releases onschadelijk maken. De beste manier is om ervoor te zorgen dat uw WordPress versie nooit verouderd.

Beveiligingsmonitoring & Gratis Onbeperkt Malware Clean Up.

Website Security Monitoring biedt een beschermingslaag die u verzekert tegen het uitvallen van uw website en mocht dat onverhoopt toch nog gebeuren dan kunnen wij uw site snel herstellen met minimale impact.

Onbeperkte ondersteuning bij website taken

De meeste taken zoals het bijwerken van gegevens, het plaatsen van content, het plaatsen van afbeeldingen en andere voorkomende werkzaamheden nemen wij u graag uit handen. 

 

Ik wil graag meer informatie over de onbeperkte ondersteuning via ons vaste maandabonnement

Vraag informatie via ons kontaktformulier

Strategische keuzes van nu bepalen uw digitale toekomst

In de afgelopen jaren is de strategische inzet van digitale dienstverlening toegenomen voor bedrijven, instellingen en overheden. Via het web, maar ook via andere digitale kanalen, komen steeds meer diensten beschikbaar voor de buitenwereld. Bedrijven en organisaties die de huidige trends nauwgezet volgen doen dit omdat ze op alle vlakken wendbaar moeten en willen zijn. Niemand wil ingehaald worden door een snelle, kleine innovatieve concurrent die de zaakjes beter op orde heeft en daardoor maximaal efficient kan opereren. Exepta stelt haar jarenlange ervaring beschikbaar om haar klanten de weg te wijzen en op weg te helpen om haar processen te optimaliseren en deze “naar de cloud te brengen”. Graag nemen we ook onze jarenlange ervaring op het gebied van verandermanagement mee. 

Digitalisering is een noodzaak geworden om uw kosten onder controle te brengen en te houden.

Digitalisering is daardoor een strategisch onderdeel geworden van de bedrijfsvoering en bepaalt mede de identiteit van veel bedrijven en organisaties. Digitalisering en digitale dienstverlening sluiten steeds meer aan op bedrijfsprocessen of zijn een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering geworden. Organisaties moeten zich continue aanpassen aan veranderende omstandigheden en dat betekent continue verbeteren en vernieuwen. Daar is moed maar ook daadkracht voor nodig. En de verandering moet natuurlijk renderen. Gelukkig kan de strategische keuze om processen te verplaatsen naar cloudapplicaties rekenen op een steeds grotere groep acceptatie van het bedrijfsleven. 

Het besef dat structureel aandacht moest worden besteed aan het besturen van samenwerkingsrelaties – sterker nog: dat er fors geïnvesteerd moet worden in de samenwerkingsrelatie – groeit. Voor het welslagen van een samenwerking is moetem tenminste de verwachtingen over en weer goed gemanaged worden met een gezamenlijke inzet om de organisatiedoelen centraal te stellen.

Strategisch kiezen voor de cloud is een omwenteling die steeds breder wordt geaccepteerd maar het daadwerkelijk digitaliseren van processsen met behulp van cloudtechnologie is een uitdaging die vaak aan experts wordt overgelaten. De komende jaren zullen echter steeds meer organisaties hun bedrijfsprocessen gaan optimaliseren met cloudoplossingen.

Om dat te bereiken, moeten deze organisaties innovatie faciliteren. En dat doe je door eerst je mensen in staat te stellen de verandering te omarmen en te accepteren. Een organisatie is namelijk uiteindelijk niets anders dan een groep mensen die samen naar een bepaald doel toewerken.

De kwaliteit van de samenwerking bepalend voor het succes van uw organisatie. Of het nu de levering van ICT-diensten door externe partijen betreft (externe samenwerking) of de samenwerking tussen Business en de afdeling ICT (interne samenwerking), organisaties trekken steeds meer de conclusie dat het succes van de organisatie in belangrijke mate wordt bepaald door de kwaliteit van de regie op deze samenwerking.

Vormen van samenwerking

Van belang bij elke samenwerking is om eerst goed te definiëren welke vorm van samenwerking wordt nagestreefd. Het is mode om te spreken van ‘partnership’, maar dat begrip is de afgelopen jaren behoorlijk aan inflatie onderhevig geweest en is daardoor bijna een lege huls geworden.

Strategie

Een eerste factor om de samenwerking tot een succes te maken, is ervoor te zorgen dat de lange-termijnbelangen bekend zijn en dat duidelijk is wat men van elkaar mag verwachten op strategisch niveau. Zoals Chandler al aantoonde wordt de invulling van de samenwerkingsrelatie in belangrijke mate bepaald door de strategie die eraan ten grondslag ligt: ‘Structure follows strategy’.

Ik wil graag meer informatie over de onbeperkte ondersteuning voor uw WordPress-website via ons vaste maandabonnement

Vraag informatie via ons kontaktformulier

Mooie basis website

Uw bedrijf is goed zichtbaar en te vinden op het internet.
79/maand
 • Professionele basiswebsite
 • Betrouwbare hosting & domeinnaam
 • Eigen bedrijfsmail via onze eigen mailserver.
 • Bezoekersstatistieken
 • Wordpress content management
 • Integreren social media
 • Standaard design
 • Onderhoud en beveiliging 4 keer per jaar
 • Monitoring van website op aanvallen en verstoringen, directe incidentafhandeling
 • Banners en andere afbeeldingen

Corporate Pro

Wij bouwen voor u een op maat gemaakte multi website waarin u heel veel sites en campagnesites kunt (laten) bouwen.
259/maand
 • Professionele multisite (onbeperkt websites aanmaken)
 • Betrouwbare hosting & 4 domeinnamen
 • Eigen bedrijfsmail via onze eigen mailserver.
 • Aanmelding zoekmachines
 • Bezoekersstatistieken
 • Wordpress content management
 • Geschikt voor alle devices
 • Integreren social media
 • Nieuwsbrief systeem
 • Volledig op maat gesneden design uitgewerkt door ons design team
 • Onderhoud en beveiliging 12 keer per jaar
 • Monitoring van website op aanvallen en verstoringen, directe incidentafhandeling
 • Content beheer

Ik wil graag informatie over de mogelijkheden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij horen graag uw wensen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Exepta Web en Cloud

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018
BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

Divi WordPress Theme
Share This