Websites en webshops in Webflow

Exepta is er trots op dat we een van de eersten zijn in Nederland die Websites en webshops ontwikkelt in Webflow. 

Waarom Webflow?

Webflow geeft u volledige controle over het ontwerp van uw bedrijfswebsite, samen met een eenvoudige bewerkingsinterface die het bijwerken en toevoegen van nieuwe inhoud net zo eenvoudig maakt als het bewerken van een Google-document. Bovendien kan Webflow naadloos worden geïntegreerd met de hulpmiddelen die u nodig hebt om uw bedrijf soepel te laten verlopen.

Creatieve vrijheid zonder code

Ontwerp een volledig aangepaste site voor uw bedrijf, gebruikmakend van alle kracht van HTML, CSS en JavaScript met visuele hulpmiddelen, geen codering vereist. Start je proces met een professioneel ontworpen sjabloon - of begin met een leeg canvas en bouw alles.

Beheer van uw website

Update kopiëren, afbeeldingen wisselen, koppelingen wijzigen en meer - alles op uw live website. Geen rommelige backends of ingewikkelde dashboards. Alleen uw site en de wijzigingen die u wilt aanbrengen.

SEO-beheer gemakkelijk gemaakt

Bewerk uw SEO-markup in de Editor om te rangschikken voor de zoekwoorden die het belangrijkst zijn op uw site. Van paginatitels tot metabeschrijvingen en OG-instellingen - alles is in uw handen, dus het is een fluitje van een cent om de juiste zoekwoorden te herhalen.

Maak je geen zorgen over downtime

U hoeft zich geen zorgen te maken over de installatie, beveiliging of updates - publiceer gewoon in een klik en geniet van Webflow Hosting van wereldklasse, ondersteund door Amazon en Fastly om ervoor te zorgen dat uw site snel en stabiel is voor bezoekers, ongeacht waar ze vandaan komen.
Als het er om gaat informatie technologie (IT) profijtelijk te maken, zijn we pas goed in ons element. Of u ons nu inhuurt voor het opzetten van uw Internetcommunicatie of voor het bouwen van een nieuw Odoo platform: ons doel is alle IT-wensen van onze klanten te vertalen in oplossingen waarvan de hele organisatie en het bedrijfsresultaat profiteert.
© Copyright 2018 - Exepta- Alle rechten voorbehouden
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018

BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

[email protected]
Algemene voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram