Schaalbare websites, shops en portals

Wij bouwen dynamische, meertalige content- en datagedreven responsive websites, webshops en portals. 

Wij bouwen dynamische, meertalige content- en datagedreven responsive websites, webshops en portals.

Doordat we vanaf het begin uitgaan van een schaalbare infrastructuur maken onze oplossingen van je website een toekomstbestendig, internationaal en conversieverhogend platform. Schieten je bezoekersaantallen of verkoopcijfers omhoog, dan behoudt de site of een optimale gebruikerservaring.

Sites, Shops & Portals: Technisch

Websites en webshops ontwikkelen we met technologieën die het best aansluiten bij de behoefte of reeds bestaande systeemlandschap. We kiezen altijd de oplossing die het beste past, zonder beperkingen.

Door gebruik te maken van open standaarden behouden we de flexibiliteit om bepaalde onderdelen via onze onderhoudscontracten te vervangen.

Flexibel

Wij zijn zeer flexibel als het gaat om website/shop projecten. Geen enkel bedrijf is immers hetzelfde, de doelgroepen waarop sites gericht zijn verschillen, evenals toekomstige strategie. Bij het bouwen van de site nemen wij al deze aspecten mee. Wij zijn immers niet alleen site bouwers, maar ook marketeers en bedrijfskundigen!

De effectiviteit en vindbaarheid van een website of webshop

De vindbaarheid van een site is sterk bepalend voor de effectiviteit ervan. Het is bepalend voor het aantal bezoekers en daarmee de omzet (bij een shop) of het aantal verkoop leads. 

DE WEBSITE ALS MARKETING TOOL

Bij de meeste bedrijven is de website een toevoeging aan de marketing mix. De website moet uiteindelijk bijdragen aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. 

Gebruiksvriendelijk

Wie is er niet groot mee geworden: gebruikers! Prettig om te weten dat Exepta eindeloos veel ervaring heeft opgedaan en deze graag aan u ter beschikking stelt.

Functionaliteit

Een webshop die converteert, een website die niet naar behoren functioneert. Wie kent dat niet? De basis moet goed zijn en dat begint met het aanwezig zijn van alle noodzakelijke functionaliteit.

Verleiding

Hoe breng je een klant in verleiding om een aankoop te doen? Welke bezoeker is te verleiden tot het aanvragen van informatie voordat hij of zij besluit om ergens anders te shoppen.

Conversie

Gebruiksvriendelijkheid, verleiding en functionaliteit staan uiteindelijk maar in dienst van een ding! Conversie! Conversie kan een aankoop betekenen, maar ook de invulling van een informatiebehoefte.

Kies voor een betrouwbare partner voor uw online concepten

Exepta blijft nieuwsgierig naar de mogelijkheden en nieuwe technieken. Met elkaar werken we samen in multidisciplinaire teams om klanten blijvend te binden. Vraag informatie

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij horen graag uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Exepta Web en Cloud

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018
BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

Divi WordPress Theme
Share This