Wat zeggen onze klanten?

We laten graag onze klanten aan het woord 

Fournituren website

Eigenaar

De sterke kant van Exepta internet marketing

De sterke kant van Exepta bestaat uit het klantgericht denken. Exepta is niet alleen bezig om een zo efficiënt mogelijke webwinkel te bouwen, maar verplaatst zich ook in de consument die de bestellingen moet plaatsen. Tevens wordt er veel aandacht besteedt aan een mooie vormgeving van de webwinkel. Een ander bijzonder groot voordeel voor de klanten van Exepta is de supersnelle reactietijd als er iets moet gebeuren. Vragen worden meteen beantwoord en problemen zo snel mogelijk opgelost. Zodoende kan ik Exepta van harte aanbevelen.

Kunstenaar met website en webshop

Eigenaar

Dit keer zat het tegen. Ruim een week geleden verdween mijn web-site uit de lucht; alles weg en daarmee deze Mus ook redelijk van de radar. Ja heel fijn rustig zo’n atelier in het soutterain en prachtig zo’n huisje aan de rivier om te zagen, maar wie vindt mij zonder web-site???? Maar nu met heel veel dank aan Jan van Herp van Exepta , mijn held en redder in nood die deze site zo snel heeft gebouwd en mij met alle geduld van de wereld over mijn computer analfabetisme en computer aversie heeft weten heen te zetten staat er nu weer een prachtige nieuwe site!
Dus http://www.Exepta.nl/ voor als het even tegen zit. Duik ik zo weer mijn atelier in!

Website voor de verkoop van fietsen

Eigenaar

Na anderhalf jaar hebben we met onze website al zeer veel fietsen verkocht, leuke reacties van klanten gehad, maar daar bovenop ook nog eens 100.00 bezoekers gehad! Onze ervaring met deze WordPress website is dat het invoeren van nieuwe producten heel eenvoudig is, maar nog veel belangrijker dat deze producten binnen enkele dagen bovenaan in Google staan. Exepta  heeft ons vanaf het begin af aan voorzien van de juiste informatie en de website kwam zeer snel tot stand. Als je een keer met vragen zit kan je ook na anderhalf jaar bij hem aankloppen en staat hij bijna 24 uur per dag voor je klaar! Ook dit jaar gaan we er weer tegenaan, het assortiment word weer uitgebreid.

Schiphol taxi

eigenaar

Ongeveer drie jaar geleden kwam ik in contact met Exepta toen wij op zoek waren naar een webdesigner die onze webwinkel kon verfraaien. Nu twee jaar later zijn wij meer dan tevreden over de werkzaamheden van Exepta en hebben ook onze landelijke taxiwebsite www.snelnaarschiphol.nl geheel door Exepta laten herbouwen, omdat onze vorige webdesigner ons in de steek liet en een ronduit slecht product had afgeleverd. Gevolg, een zeer goed draaiende website met hoge google ranking. Prettig is de persoonlijke benadering en snelle oplevering van projecten. Niets is een probleem en alles is mogelijk. Wij kunnen dan ook niet anders dan Exepta van harte aanbevelen. Martin van der Plas SnelnaarSchiphol.nl

Verschillende klanten

eigenaren

 • ik vind hem superleuk….echt heel gaaf, mijn evt partner in crime vind hem ook cool… dank je wel, ben er heel blij mee!!.
 • Zoals de site nu is vinden wij erg mooi en helemaal onze stijl.
 • Fijn dat jij ook op zaterdag bereikbaar bet.: FULLSERVICE !! Topservice Jan…. maar had vanavond niet gehoeven hoor ! Toch dank
 • Ten eerste Super ziet er goed mijn complimenten, ik vind zelfs het logo beter dan wat ik heb lekker clean.
 • Site ziet er nu al goed uit. Geeft mij gelijk een goed idee en inzicht welke teksten ik moet meesturen.  Verder ben ik je eeuwig dankbaar, maar dat wist je al natuurlijk ;-)).

Verschillende klanten

eigenaren

 • Helemaal super! Bedankt en een fijn weekend! Bedankt voor de snelle service
 • We beginnen met een compliment. De site ziet er geweldig uit. Vooral de banner op de contactpagina is erg goed gemaakt. Annemarie, mijn vrouw, vindt de site super.
 • Hallo Jan, wat een mooie website,willen er bijna niets aan veranderen hoor,alleen wat aanpassingen aan de tekst.
 • Bedankt voor de opvolging van de punten. Prachtig opgelost, grote dank ! Houd me graag op de hoogte van de ontwikkelingen van je veelbelovende concept.

Verschillende klanten

eigenaren

 • Fijn dat de website nu klaar is. Mooi op tijd. Ontzettend bedankt voor jullie tijd, inzet, geduld (met mij), etc. Ik vind het een mooie site geworden, met een menselijke, krachtige, soms bijna monumentale uitstraling (bij Who are we)
 • Jan ben onder de indruk van de site.
 • Wow Jan, dit ziet er al super uit zeg!!! 1000 keer beter! 1e klas service! Top!
 • Hoi Jan, het knalt hier aan alle kanten; steeds meer bestellingen, steeds meer omzet en steeds groter aantal hits… ut geit veurroet!!!

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij horen graag uw wensen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Exepta Web en Cloud

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018
BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

Divi WordPress Theme
Share This