BPM online is de volgende generatie CRM:

de ultieme business process cloud omgeving

Bpm’online is een premium leverancier van procesgestuurde cloud-gebaseerde software voor marketing, sales en service. De schoonheid en de kernwaarden van bpm’online producten zijn de out-of-the-box processen die gebruikers door de meest effectieve processen begeleiden om daardoor de resultaten te kunnen verbeteren. Gebruikers hebben de effectieve en efficiente interface van bpm’online in het hart gesloten omdat deze vrij is van overbodige informatie en daardoor de focus op hun daarwerkelijke taak behouden blijft.

Maak kennis met wat bpm’online voor u aan mogelijkheden biedt

Probeer BPM Online CRM gratis uit

marketing

Bpm’online marketing biedt de best practice processen voor een efficiënte lead management – vanaf het genereren van vraag tot laatste hand-off aan de verkoopafdeling. Zorg ervoor dat uw sales team richt zich alleen op gekwalificeerde en sales-ready leads.

 

sales

Bpm’online verkoop omvat het totale palet aan best practice processen voor lead management, opportunity management, offertebeheer en order- en factuurbeheer. Ingebouwde standaard processen zorgen voor een vliegende start vanaf het begin van het gebruik van het systeem.

Duizenden bpm’online sales gebruikers hebben de ervaring dat de standaard processen echt al uitstekende resultaten geven!

 

service

Een goede service blijkt van doorslaggevend belang te zijn bij de afweging om wel of geen zaken te (blijven) doen met uw bedrijf. De helft van de Nederlanders zegt, juist in de huidige economische situatie, een goede klantenservice buitengewoon belangrijk te vinden

 

Out-of-the-box processen

Bpm’online producten bevatten een set aan best practice processen voor marketing, sales en customer service. Kant-en-klare processen die de gebruiker ondersteunen tijdens zijn reis door de applicaties en daardoor snel met de mogelijkheden vertrouwd raakt.

Een compleet overzicht van de customer journey

Bpm’online levert end-to-end processen om de complete customer journey te beheren. Het verbindt de applicaties marketing, sales en customer service en stelt bedrijven daardoor in staat om elke fase van de interacties van de klant effectief te beheren.

Effectieve en efficiënte gebruikersinterface

Bpm’online bevat een oogstrelende gebruikersinterface met een social look en feel waardoor het werken met de software eenvoudig is en ervoor zorgt dat de totale acceptatie door gebruikers een feit is.

Bpm’online heeft brede erkenning gekregen van vooraanstaande industrie-analisten, getuige de vele awards die hen ten deel vielen.

De essentie van ons werk is om de efficiëntie van de bedrijfsprocessen van onze klanten te verhogen.

Holistische multichannel marketing management software met krachtige out-of-the-box best practice campagnes voor het genereren van excellente vraag.

Een cloud-gebaseerde CRM oplossing met out-of-the-box sales processen die u in staat stelt om controle te krijgen en te behouden over de volledige customer journey van de klant – van lead generatie tot nieuwe en herhalende orders

Innovatieve helpdesk software met best practice processen ontworpen om een voortreffelijke customer care te leveren

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij horen graag uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Exepta Web en Cloud

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018
BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

Divi WordPress Theme
Share This