Business proces management

Waarom Business process management?

BPM is het automatiseren, verbeteren en efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen.
Innovatieve organisaties hebben verbetering en optimalisatie van hun bedrijfsprocessen in hun DNA. Met de bpm’online business process management tools heeft u die inzicht en controle over deze processen. Procesverbetering van uw serviceverlening doet zowel de klanttevredenheid als het rendement stijgen. Zo eenvoudig is het. Iedere dag produceren en als we een afwijking constateren in de productie, techniek, administratie, communicatie, leiderschap of waar dan ook, verbeteren. Mensen als Joseph Juran, Deming, Wheeler en Crosby hebben al lang geleden aangetoond, waarom continu verbetering nodig is. Gewoon omdat bij stijging van de kwaliteit de kosten lager worden.

Visuele proces ontwerper

Automatiseer uw belangrijkste bedrijfsprocessen met behulp van onze krachtige en toch eenvoudige visuele procesontwerper. Modelleer processen in BPMN met behulp van vooraf geconfigureerde elementen voor het creëren van activiteiten (taken, oproepen en e-mails), het werken met pagina’s, het verwerken van gegevens, en het integreren van externe services.

Proces bibliotheek

Automatiseer uw interne processen – vanaf het geven van een goedkeuring aan documenten tot aan complexe cases waarbij meerdere teams samenwerken. Gebruik en activeer out-of-the-box processen, of pas deze aan aan uw behoefte of creëer nieuwe processen die voldoen aan de specifieke en unieke situatie van uw bedrijf of doelgroep.

Proces monitoring en analyses maken

Blijf op de hoogte van de gemiddelde duur, gemiddelde uitvoeringstermijn en de maximale en minimale waarden van de elk uitvoeringsproces met gebruikmaking van de verschillende variabelen (eigenaars, branches, productlijnen, etc.). Visualiseer procesdata met behulp van aangepaste dashboards zodat u knelpunten kunt identificeren en elimineren binnen uw processen. Dit alles met heldere logbestanden.

Share This