BEKIJK ONS WERK

Wij maken graag mooie dingen. Dat geldt niet alleen voor onze producten maar juist ook voor de contacten die we hebben en de manier van omgaan met elkaar. Wij werken graag voor mooie bedrijven en organisaties.

Portfolio webdesign Den Haag

Exepta werkt voor klanten van Groningen tot Limburg en we zijn er trots op om zelfs voor internationale klanten te werken. Ons full service internetbureau is gevestigd in Voorburg.

Onze websites zijn goed vindbaar in Google doordat wij ze SEO-vriendelijk inrichten. Ons webdesign wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Zowel door klanten van onze klanten, als door onze klanten zelf. Wij helpen u graag met online marketing, nieuwsbrieven, webdevelopment en webapplicaties.

Bij de creatie van een website gaan wij wel over één nacht ijs want wij voeren een gesprek met u, halen daar de kernpunten uit, vertalen dat in een doelgroepen analyse, geven daar wat beelden en ontwerpen bij en we gaan aan de slag. Uw site of shop is dan compleet, gebruiksvriendelijk en werkt op iedere computer, tablet en smartphone.

Wij zijn Exepta!

Wij geloven in een zeer hechte relatie met onze klanten op basis van vertrouwen, respect en eerlijkheid.Exepta werkt samen met bedrijven – zij aan zij – om elke belofte waar te maken met behulp van onze oplossingen of een van onze vele ondersteunende producten. Exepta is een onafhankelijke CRM & Customer Engagement dienstverlener met een sterke dienstverlenende benadering bij het implementeren en beheren van bpm’online en suitecrm.

Snelnaarschiphol

Wij verzorgen uw taxivervoer van en naar Schiphol vanuit het gehele land. Bij ons kunt u ervan verzekerd zijn dat er een nette chauffeur bij u voor komt rijden, die uitstekend Nederlands spreekt. Niet onbelangrijk is dat wij tot de goedkoopste taxiondernemingen behoren op het gebied van luchthavenvervoer. Voor een betrouwbare en goedkope Schipholtaxi, bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Totaalconcept

in een prettige sfeer

In de gezellige wijk Oosterpoort ligt onze salon Kop tot Teen. Dit is een totaal concept van knippen, verven, huidverzorging en pedicure.  Team Kop tot Teen staat voor vakmanschap, persoonlijke verzorging in een prettige sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Wij hebben de kracht om je er op je best uit te laten zien èn voelen.

Howitec Netting

is uw partner op het gebied van netten. Wij leveren voor ieder doel een net op maat. Onze slogan ‘’Netten voor elk doel!’’ dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk, omdat we netten leveren voor het scoren in elk doel. Figuurlijk, omdat we u kunnen voorzien van netten en gazen voor elke denkbare toepassing. Of het nu gaat om een agrarische, sportieve of technische toepassing, Howitec Netting levert altijd de juiste netten.

Advocatenkantoor Schravenmade

Welkom op de website van Schravenmade Advocaten, professionals in dienstverlening op juridisch gebied. Schravenmade Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor te Maarssen (vlakbij Utrecht) dat zich qua expertise al meer dan veertig jaar richt op het oplossen van juridische vraagstukken. Wij worden regelmatig ingeschakeld door particulieren en ondernemers voor advies, het voeren van onderhandelingen of het voeren van procedures.

Tegelvloeren Nederland

Zij zijn de specialist op het gebied van tegelvloeren. Advies, levering, aanleg door onze ervaren tegelzetters, vloerverwarming, onderhoud, lijm en/of andere bouwstoffen: Tegelvloeren Nederland biedt het hele pakket aan. Wat is er nu makkelijker en voordeliger dan 1 partner voor het leveren én leggen van uw tegelvloer. Met vloertegels kiest u voor mooi, tijdloos, duurzaam en praktisch. Onze keramische vloertegels zijn verkrijgbaar in een zeer breed assortiment.

Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN)

is een landelijk netwerk van vrijgevestigde diëtisten.

De coöperatieve organisatievorm biedt de mogelijkheid om overeenkomsten te sluiten met de aangesloten diëtistenpraktijken. Er kunnen vaste afspraken worden gemaakt over kwaliteitseisen aan de beroepsuitoefening en praktijkvoering. DCN denkt hiermee een aantrekkelijke onderhandelingspartner te zijn voor zorgverzekeraars, bedrijfsleven, instanties en overheid.

Voeding en coaching

U kunt voor alle vragen die betrekking hebben op voeding bij gezondheid en ziekte bij ons terecht. Wij adviseren u graag over voeding en helpen u bij het veranderen van uw voedingspatroon of het samenstellen van een voedings- dieet advies.

Hierbij gaan we er vanuit dat er altijd een oplossing gevonden kan worden die aansluit bij de voedingsvoorkeuren van u als client: want gezond eten is ook heel lekker!

Short Stay Taxi Service Amsterdam

Short Stay Amsterdam takes care of business and offers Taxi Service transport at fixed rates from the airport to your (short stay) address in Amsterdam and Netherlands. You can book and reserve a  first class taxi for a good start of your (short) stay in Amsterdam. It cost no extra but it offers extra service.  We always offer a fixed price and don’t charge per person but per vehicle.

De Syrinx

is een exclusieve Bed en Breakfast op de IJssel met uitzicht op de skyline van Hanzestad Kampen. Dichtbij de Kamper stadsbrug en het bruisende stadshart met gezellige terrassen en goede restaurants. De Syrinx is goed bereikbaar met de auto, de trein, de fiets en vanaf het water!

Vrouwen die van vrouwen houden, de Femshop

De FemShop wordt gerund door Surfing Girls Astrid en Marjan. FemShop biedt films, boeken, sieraden, kalenders, wenskaarten en nog veel meer producten voor en door vrouwen die van vrouwen houden. Ook is er ruimte ingebouwd voor vrouwvriendelijke erotische produkten. Uitgeverij FemPublish valt tevens onder hun paraplu. FemPublish draagt bij aan een verruiming van het boekenaanbod voor de lesbische markt.

Kies voor een betrouwbare partner voor uw online concepten

Exepta blijft nieuwsgierig naar de mogelijkheden en nieuwe technieken. Met elkaar werken we samen in multidisciplinaire teams om klanten blijvend te binden. Vraag informatie

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij horen graag uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Exepta Web en Cloud

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018
BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

Divi WordPress Theme
Share This