Portfolio

Een bescheiden greep uit ons werk

Schravenmade Advocaten

Schravenmade Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor te Maarssen (vlakbij Utrecht) dat zich qua expertise al meer dan veertig jaar richt op het oplossen van juridische vraagstukken.

Snel naar Schiphol

Snel naar Schiphol

Wij verzorgen uw taxivervoer van en naar Schiphol vanuit het gehele land. Bij ons kunt u ervan verzekerd zijn dat er een nette chauffeur bij u voor komt rijden.

Landschapsfonds Holland Rijnland

Een oer-Hollands landschap met koeien en schapen in de wei, bloeiende weides, oude boomgaarden, boerenheggen en sfeervolle wandelpaadjes… dit is wat het Holland Rijnland zo bijzonder maakt.

Slaets international.

Slaets international werkt rechtstreeks samen met eigenaren van onroerend goed, ontwikkelaars, fondsen, banken en andere vastgoedinstellingen bij het zoeken naar onroerend goed objecten voor onze klanten. De projecten die we aanbieden zijn altijd volledig door ons gecontroleerd en bezichtigd. 

Hieronder nog een aantal voorbeelden van websites

Als het er om gaat informatie technologie (IT) profijtelijk te maken, zijn we pas goed in ons element. Of u ons nu inhuurt voor het opzetten van uw Internetcommunicatie of voor het bouwen van een nieuw Odoo platform: ons doel is alle IT-wensen van onze klanten te vertalen in oplossingen waarvan de hele organisatie en het bedrijfsresultaat profiteert.

Voor welke bedrijven hebben we mooie dingen gegaan?

ICT Consultant en projectmanager

Het werk binnen Tebodin was vooral gericht op logistieke ICT projecten en het ontwikkelen van logistieke applicaties.

Logistieke applicatie

De logistiek rondom de uitrol van settopboxen was een complexe exercitie die een applicatieplatform nodig had om de verschillende afdelingen te verbinden en alle handelingen rondom de uitrol te managen.

Projectmanager en verandermanager

In het kader van de wijzigingen in de Sarbanes Oxley wetgeving moesten de werkprocessen binnen de ING worden aangepast. Belangrijker nog was de communicatie rondom deze wijzigingen richting werkvloer en management.

Projectmanager verschillende projecten

Het netwerk van KPN is voortdurend aan veranderingen onderhevig. Om met de veranderende en uitdagender vraag van de klant te voldoen maar ook om moderne techniek toe te voegen of te vervangen.

ITIL Service Manager

Implementatiemanager en change manager KA bij de nieuwe regieorganisatie van Rijkswaterstaat

Siemens Building Technologies

Senior Projectmanager digitale infrastructuur verschillende veiligheidsregio’s, inrichten service organisatie, leveranciersselectie en begeleiding, oplevering telecom infrastructuur en veiligheidsapparatuur.

Projectmanager

Projectmanager digitale infrastructuur verschillende veiligheidsregio’s, inrichten service organisatie, leveranciersselectie en begeleiding, oplevering telecom infrastructuur en veiligheidsapparatuur.

Webflow Website

Voor Croesus is een database gedreven website gebouwd waarop alle investeringen getoond worden.

Webdesigner

Een op Wordpress gebaseerde website voor Schravenmade Advocaten, een gerenommeerd advocatenkantoor te Maarssen (vlakbij Utrecht) dat zich qua expertise al meer dan veertig jaar richt op het oplossen van juridische vraagstukken.

Snel naar Schiphol

Een taxi reserveringssite die geheel is gebaseerd op het zoeken via een postcode. Naar het ingeven van de postcode vindt het systeem jouw rit en de prijs per rit. Zowel een enkele reis als een retour.

Webwinkel in Woocommerce

Nettenoutlet is gespecialiseerd in netten en gazen voor de sport, tuin(bouw) en vele andere toepassingen.

Webflow Websites

Voor Howitec hebben we een database gedreven website gebouwd waarop alle producten getoond worden. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.

Welke diensten kunnen wij u leveren

Uw online presence is een cruciaal onderdeel van uw bedrijf geworden. Het genereert leads, klanten en omzet. Het is een kanaal waarmee klanten, leveranciers, potentiële nieuwe medewerkers en partners u zullen vinden en met u kunnen communiceren. Fundamenteel voor het succes van uw bedrijf.

Websites op basis van WordPress

Van eenvoudige websites met WordPress tot geavanceerde websites en -shop op maat.

Webshops op basis van Woocommerce

In tegenstelling tot veel andere webshop software is WooCommerce heel simpel in gebruik. Je hoeft totaal niet technisch te zijn om zelf producten en gerelateerde informatie toe te voegen of te bewerken.

Wordpress onderhoud

WordPress komt iedere 3 tot 4 maanden met uitgebreide software releases en vaker met kleinere update. 

ERP implementaties met Odoo

Odoo brengt de geautomatiseerde afhandeling van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen onder in één bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem.

We gaan beginnen

Ben je klaar voor een nieuwe start, neem dan contact met ons op!