Partners gezocht

Laat uw bedrijf groeien. Word een Exepta-partner en profiteer van de voordelen.

Exepta wil graag intensief samenwerken met partners.

Dat kunnen softwarepartners zijn maar ook dienstverlenende partners. Met de juiste partners haal je, in combinatie met de software van bpm’online, het optimale uit de automatisering van bedrijfsprocessen. Samenwerken is een voorwaarde en maken je groter dan de som der delen. De visie van Exepta staat voor totaalautomatisering in de cloud, te beginnen met CRM.

Sluit je aan bij het Exepta/bpm’online partnerprogramma en profiteer van de voordelen.

Waarom CRM?

Met Customer Relationship Management zorgt u niet alleen voor uw bestaande maar ook voor uw toekomstige klanten. CRM zorgt er voor dat alle interactie tussen uw verkoop-, marketing- en klantenserviceteam op één locatie wordt beheerd. U beschikt altijd over nauwkeurige, actuele klantgegevens.

Resellers

Met het Exepta/Bpm’online partner sales programma heeft u de mogelijkheid om uw dienstenpakket uit te breiden en nieuwe markten aan te boren. Het geeft vele de voordelen om mee te gaan in de snelle groeit van dit unieke cloud platform.

Resellers brengen nieuwe klanten bij ons aan en krijgen doorlopend een percentage van de omzet van deze klanten uitgekeerd. Voor zolang de klant onze diensten afneemt. De reseller hoeft geen support te leveren, heeft geen aansprakelijkheidsrisico en hoeft geen debiteurenrisico te beheren.

Implementatie partner

Partners die vooral geïnteresseerd zijn in het implementeren van de BPM’online cloud systemen verzoeken wij om contact met ons op te nemen. In een open gesprek zullen de mogelijkheden bespreken om tot het best passende resultaat te komen.

Investeer in een bedrijfszeker cloud platform

Besteed je tijd op de beste manier door te kiezen voor een toekomstbestendige en bedrijfszekere cloud omgeving.

Sluit je aan als partner

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij horen graag uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Exepta Web en Cloud

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018
BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

Divi WordPress Theme
Share This