Eerlijkheid en respect

We geven onze klanten altijd wat we beloven

Kwaliteit staat voorop bij de dienstverlening van Exepta.

Onze opdrachtgevers bepalen wat kwaliteit is. Wij streven ernaar de
verwachtingen van de opdrachtgevers te overtreffen door het inzetten van
persoonlijke kennis, ervaring en vaardigheden.

Transparantie

We gaan ervan uit dat u bovendien helderheid wilt. Daar kunt u dus op rekenen, met Exepta weet u precies waar u aan toe bent. Dat houdt niet alleen in dat we onze adviezen onderbouwen met concrete ervaringen die we eerder op dat terrein met andere bedrijven hebben opgedaan. Dat betekent ook dat u er steeds van op de hoogte bent hoe het staat met de drie factoren die het succes van een project bepalen: tijd, kwaliteit en geld.

Uitmuntendheid

Overigens zijn we niet alleen creatief op het gebied van de kwaliteit van de oplossing. We realiseren ons ook dat uw budget en uw tijd niet ongelimiteerd zijn. Dus zoeken we altijd naar alternatieve wegen die u sneller en tegen minder kosten naar uw doel brengen. Uiteindelijk is dat natuurlijk ook in ons eigen belang. Als u tevreden bent, denkt u bij een volgend project immers weer aan Exepta, en die continuïteit vinden wij belangrijker dan het korte termijn resultaat.

Het juiste doen

Wij hebben stuk voor stuk grote kennis van zaken, inzicht in organisaties en hebben daarbij ieder onze eigen specialisatie. Ook dat betekent dat wij sneller en kosteneffectiever kunnen werken. En komen wij een probleem tegen dat niet helemaal op ons terrein ligt, dan raadplegen we gewoon even een collega, daar hoeft geen andere externe adviseur – met alle kosten van dien – bij te komen. Met Exepta kunt u rekenen op de beste prijs-prestatie.
stel uw vraag

Laten we een afspraak maken

Laten we dus eens een afspraak maken. We zullen dan met onze volle aandacht naar u luisteren en met u meedenken, voordat we een scherpe en inzichtelijke offerte afgeven. Als u wilt zullen we tijdens dat gesprek ook nog wat meer over onszelf vertellen, over de mensen die samen met Exepta optrekken. Maar dat doen we pas als u bent uitgepraat, want alleen door te luisteren komen we erachter hoe we u kunnen helpen uw strategische bedrijfsdoelstellingen te halen. En dat is nu precies wat wij willen. U toch ook?
STEL UW VRAAG
Als het er om gaat informatie technologie (IT) profijtelijk te maken, zijn we pas goed in ons element. Of u ons nu inhuurt voor het opzetten van uw Internetcommunicatie of voor het bouwen van een nieuw Odoo platform: ons doel is alle IT-wensen van onze klanten te vertalen in oplossingen waarvan de hele organisatie en het bedrijfsresultaat profiteert.
© Copyright 2018 - Exepta- Alle rechten voorbehouden
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018

BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

[email protected]
Algemene voorwaarden
apartmentlicensefilm-play linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram