We geven onze klanten altijd wat we beloven

Eerlijkheid en respect

Onze activiteiten voeren wij uit op basis van eerlijkheid, integriteit en openheid

Kwaliteit staat voorop bij de dienstverlening van Exepta.

Onze opdrachtgevers bepalen wat kwaliteit is. Wij streven ernaar de
verwachtingen van de opdrachtgevers te overtreffen door het inzetten van
persoonlijke kennis, ervaring en vaardigheden..

Waar staan we voor?

Exepta gedrag/integriteitcode beschrijft de waarden en normen die wij hanteren in de relatie met leveranciers, CO-makers, opdrachtgevers en partners.

Transparantie
We gaan ervan uit dat u bovendien helderheid wilt. Daar kunt u dus op rekenen, met Exepta weet u precies waar u aan toe bent. Dat houdt niet alleen in dat we onze adviezen onderbouwen met concrete ervaringen die we eerder op dat terrein met andere bedrijven hebben opgedaan. Dat betekent ook dat u er steeds van op de hoogte bent hoe het staat met de drie factoren die het succes van een project bepalen: tijd, kwaliteit en geld.
Uitmuntendheid
Overigens zijn we niet alleen creatief op het gebied van de kwaliteit van de oplossing. We realiseren ons ook dat uw budget en uw tijd niet ongelimiteerd zijn. Dus zoeken we altijd naar alternatieve wegen die u sneller en tegen minder kosten naar uw doel brengen. Uiteindelijk is dat natuurlijk ook in ons eigen belang. Als u tevreden bent, denkt u bij een volgend project immers weer aan Exepta, en die continuïteit vinden wij belangrijker dan het korte termijn resultaat.
Het juiste doen
Wij hebben stuk voor stuk grote kennis van zaken, inzicht in organisaties en hebben daarbij ieder onze eigen specialisatie. Ook dat betekent dat wij sneller en kosteneffectiever kunnen werken. En komen wij een probleem tegen dat niet helemaal op ons terrein ligt, dan raadplegen we gewoon even een collega, daar hoeft geen andere externe adviseur – met alle kosten van dien – bij te komen. Met Exepta kunt u rekenen op de beste prijs-prestatie.
Uitdagingen
Exepta is gek op uitdagingen. Heeft u als klant een probleem, dan maken we daar onmiddellijk ons probleem van en rusten niet voordat we een oplossing hebben bedacht. Dat kán soms een beproefde standaardoplossing zijn, maar meestal wordt ook díe op een creatieve en inventieve manier in de praktijk gebracht. Iedere organisatie is immers weer anders, dus daar moet je je manier van werken op afstemmen. En dat doen we.
Afspraak is afspraak
We presenteren dus van tevoren een duidelijk plan, compleet met heldere planningen en begrotingen en houden ons daar aan. Natuurlijk kan het best weleens voorkomen dat we daarvan toch moeten afwijken, bijvoorbeeld doordat we een achterliggend probleem in uw organisatie ontdekken waarvoor een andere oplossing nodig is. Maar dan nog komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. We geven u eerst inzicht in de kosten voordat we de oplossingen in de praktijk toepassen. We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen.

Waar zijn we goed in

Webdesign

Copywriting

Social Media

Hosting

Analytics

Web Development

Email Marketing

SEO

Exepta steunt de Global Goals en was erbij tijdens het hijsen van de vlag

Leidschendam-Voorburg draagt graag bij aan een groene, duurzame leefomgeving en is dit jaar Global Goals gemeente geworden. Wethouder Astrid van Eekelen van Duurzaamheid: “Het gaat om wereldwijde doelen waaraan wij als gemeente wel degelijk een substantieel steentje kunnen  bijdragen. We hijsen de Global Goals vlag samen met deelnemers van Beursvloer aan de Vliet. Zo werken we lokaal samen aan deze doelen die bijdragen aan een groene, duurzame woongemeente.”

Global Goals is een initiatief van de Verenigde Naties, dat een wereldwijde vuist wil maken voor een betere en duurzame samenleving in 2030. Ook gemeenten kunnen daar een steentje aan bijdragen.
Leidschendam-Voorburg doet dat graag. Tussen 2019 en 2022 gaat de gemeente bijvoorbeeld aan de slag met mogelijkheden voor schone energie en duurzaam verwarmen van woningen. Ook staan acties en maatregelen op de agenda voor een betere luchtkwaliteit en hoe wordt omgegaan met afval.

25 september 2019 is het 4 jaar geleden dat de Global Goals door de VN zijn aangenomen. Alle deelnemende gemeenten hijsen de Global Goals-vlag, die hen aangeboden is door de Vereniging van Nederlandse Gemeente (VGN). Op die manier laten zij zien actief te zijn om duurzaamheidsdoelen te behalen.

We gaan beginnen

Ben je klaar voor een nieuwe start, neem dan contact met ons op!