Waarin zit onze kracht?

Websites die bezoekers omzetten in leads, omzet voor je genereren en je zichtbaarheid vergroten.

Daag ons maar uit...

Jij bent uniek. Mooi. Daag ons maar uit! Onze op maat gemaakte weboplossingen zijn afgestemd op jouw manier van werken en sluiten naadloos aan bij de cultuur en uitstraling van jouw bedrijf.

Wij realiseren het

Indien je tot de conclusie bent gekomen dat digitalisering en innovatie belangrijk voor je zijn om relevant te blijven voor je klanten dan kunnen wij je helpen om dit te realiseren.

Het beste resultaat

Exepta is voor haar klanten meer dan een leverancier van internet diensten. Je kunt jouw ideeën met ons bespreken en denken graag mee om tot het beste eindresultaat te komen. 

Hoe zetten wij samen een doelgerichte bedrijfswebsite op?

Laten we bij het begin beginnen.

Wat wil je eigenlijk bereiken met de website?

Producten en diensten verkopen?

De beste manier is dan toch een e-commercesite. Goed aangepakt met voldoende marketingpower via social media en andere marketingactiviteiten levert dit directe omzet en meetbare omzet op.

De website moet leads genereren?

Een site voor het genereren van leads, kan voor minder (algemeen) worden ontwikkeld en op de markt worden gebracht, maar vereist nog steeds een forse investering. Het produceert gekwalificeerde, volgbare verkoopleads.

Je wilt eigenlijk je bedrijf presenteren.

Een presentatiesite is de eenvoudigste en minst dure optie. Het maakt een goede indruk op mensen die weten wie je bent, maar zullen je niet helpen nieuwe leads of klanten te vinden.

Als je die vraag niet duidelijk kunt beantwoorden, is de kans groot dat je je beste online asset verspilt. En zelfs als u de vraag kunt beantwoorden, eindigt u met hetzelfde resultaat, een slecht presterende of zelfs contraproductieve site.

Onze diensten

Uw website is een cruciaal onderdeel van uw bedrijf geworden. Het genereert leads, klanten en omzet (of in ieder geval zou het moeten). Het is een kanaal waarmee klanten, leveranciers, potentiële nieuwe medewerkers en partners u zullen vinden en met u kunnen communiceren. Fundamenteel voor het succes van uw bedrijf.

Wordpress websites

60 miljoen websites, van hobby websites tot en met de site van het Witte Huis en NRC Next, zijn gebouwd op het content management systeem WordPress. Een goede en betrouwbare keuze die geschikt is voor alle soorten websites en webwinkels.
lees verder

Woocommerce webshops

WooCommerce is uitgegroeid tot een zeer stabiele en krachtige WordPress webwinkel plugin.WooCommerce is de professionele oplossing voor de kleine en middelgrote webwinkel. Door de geweldige mogelijkheden maakt WooCommerce een volwaardige webshop van WordPress.
lees verder

Wordpress onderhoud

WordPress komt iedere 3 tot 4 maanden met uitgebreide software releases en vaker met kleinere update. Het bijhouden van uw WordPress-versie is de belangrijkste verdedigingslinie tegen de nieuwste hacks en malware-aanvallen. De beste manier is om ervoor te zorgen dat uw WordPress versie nooit verouderd.
lees verder
Als het er om gaat informatie technologie (IT) profijtelijk te maken, zijn we pas goed in ons element. Of u ons nu inhuurt voor het opzetten van uw Internetcommunicatie of voor het bouwen van een nieuw Odoo platform: ons doel is alle IT-wensen van onze klanten te vertalen in oplossingen waarvan de hele organisatie en het bedrijfsresultaat profiteert.
© Copyright 2018 - Exepta- Alle rechten voorbehouden
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018

BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

[email protected]
Algemene voorwaarden
cloudcogcart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram