Waarin zit onze kracht?

Websites die bezoekers omzetten in leads, omzet voor je genereren en je zichtbaarheid vergroten.

Persoonlijke communicatie:

Wij onderhouden persoonlijk contact met je zodat je altijd kunt schakelen met de juiste persoon over het juiste vakgebied.

Droom het en wij realiseren het

Exepta is een creatief internetbureau gespecialiseerd in online maatwerk. Van complexe websites tot creatieve online campagnes; als het online is, kunnen wij het maken.

Inzicht in resultaat:

Exepta is een creatieve sparringpartner die graag strategisch advies geeft en je daarmee op het goede spoor houdt.  Sterk in creatief ontwerp en gericht op concreet resultaat.

Hoe zetten wij samen een doelgerichte bedrijfswebsite op?

Laten we bij het begin beginnen.

Wat wil je eigenlijk bereiken met de website?

Producten en diensten verkopen?

De beste manier is dan toch een e-commercesite. Goed aangepakt met voldoende marketingpower via social media en andere marketingactiviteiten levert dit directe omzet en meetbare omzet op.

De website moet leads genereren?

Een site voor het genereren van leads, kan voor minder (algemeen) worden ontwikkeld en op de markt worden gebracht, maar vereist nog steeds een forse investering. Het produceert gekwalificeerde, volgbare verkoopleads.

Je wilt eigenlijk je bedrijf presenteren.

Een presentatiesite is de eenvoudigste en minst dure optie. Het maakt een goede indruk op mensen die weten wie je bent, maar zullen je niet helpen nieuwe leads of klanten te vinden.

Als je die vraag niet duidelijk kunt beantwoorden, is de kans groot dat je je beste online asset verspilt. En zelfs als u de vraag kunt beantwoorden, eindigt u met hetzelfde resultaat, een slecht presterende of zelfs contraproductieve site.

Content marketing + e-marketing + social media

Om een gezonde balans te krijgen is het noodzakelijk dat je content aansluit bij hetgeen je bezoekers zoeken. Dit is in veel gevallen niet direct de dienst of het product dat je aanbiedt. Maar stel nu dat je een artikel schrijft waarmee je de bezoeker zou kunnen helpen. Een artikel met een paar tips zodat hij of zij een stap verder komt. Google weet je te vinden omdat je schrijft over je expertise, de bezoeker is blij want hij/zij wordt geholpen dankzij jouw kennis, en jij bent blij want je doet ineens aan de meest succesvolle internet marketing strategie: ‘content marketing’.
Het schrijven over je expertise om op die manier in aanraking te komen met jouw doelgroep is dé manier om bezoekers aan te trekken via Google. Het biedt je meteen ook content die je in je nieuwsbrief kunt plaatsen en het geeft je iets te melden op social media.

Wij zijn onze uitgangspunten:

Titels

Titels met cijfers en een vraag werken ontzettend goed. Niet alleen voor jou om onderwerpen te bedenken, maar ook zorgen ze voor meer ‘kliks’ op social media en in de zoekresultaten. “10 tips om…”,”6 manieren waarop je….”, “Wat zijn de voor- en nadelen van… ?“

Houdbaarheid

Denk bij het schrijven van kennisartikelen aan de ‘houdbaarheid’ van je artikel. Heeft een bezoeker over zes maanden nog wat aan dit artikel?

klantvragen

Gebruik vragen van klanten als bron voor een artikel. Ik schrijf geregeld een advies aan een klant waarvan ik later denk: “Dat zou best wel eens een artikel kunnen zijn.” De meest populaire artikelen zijn vaak de simpelste artikelen, maar waar gewoonweg veel vraag naar is.

Houd er rekening mee dat:

Investeer je even niet meer in het schrijven van artikelen, dan is je reputatie niet meteen verdwenen.

Onze diensten

Uw website is een cruciaal onderdeel van uw bedrijf geworden. Het genereert leads, klanten en omzet (of in ieder geval zou het moeten). Het is een kanaal waarmee klanten, leveranciers, potentiële nieuwe medewerkers en partners u zullen vinden en met u kunnen communiceren. Fundamenteel voor het succes van uw bedrijf.

Wordpress websites

60 miljoen websites, van hobby websites tot en met de site van het Witte Huis en NRC Next, zijn gebouwd op het content management systeem WordPress. Een goede en betrouwbare keuze die geschikt is voor alle soorten websites en webwinkels.
lees verder

Woocommerce webshops

WooCommerce is uitgegroeid tot een zeer stabiele en krachtige WordPress webwinkel plugin.WooCommerce is de professionele oplossing voor de kleine en middelgrote webwinkel. Door de geweldige mogelijkheden maakt WooCommerce een volwaardige webshop van WordPress.
lees verder

Wordpress onderhoud

WordPress komt iedere 3 tot 4 maanden met uitgebreide software releases en vaker met kleinere update. Het bijhouden van uw WordPress-versie is de belangrijkste verdedigingslinie tegen de nieuwste hacks en malware-aanvallen. De beste manier is om ervoor te zorgen dat uw WordPress versie nooit verouderd.
lees verder
Als het er om gaat informatie technologie (IT) profijtelijk te maken, zijn we pas goed in ons element. Of u ons nu inhuurt voor het opzetten van uw Internetcommunicatie of voor het bouwen van een nieuw Odoo platform: ons doel is alle IT-wensen van onze klanten te vertalen in oplossingen waarvan de hele organisatie en het bedrijfsresultaat profiteert.
© Copyright 2018 - Exepta- Alle rechten voorbehouden
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018

BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

[email protected]
Algemene voorwaarden
dropcloudcogcart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram