ONS GEHEIM?

Wij luisteren en denken met u mee.

Zo zetten we uw wensen om in resultaatgerichte oplossingen

 

Als het er echter om gaat  informatie technologie (IT) profijtelijk te maken, zijn we pas goed in ons element. Of u ons nu inhuurt voor het opzetten van uw Internetcommunicatie of voor migratieprojecten of noem maar op: ons doel is alle IT-wensen van onze klanten te vertalen in oplossingen waarvan de hele organisatie, de doelgroepen en het bedrijfsresultaat profiteren. En dat kan natuurlijk alleen als je de klant goed begrijpt, weet wat de doelstellingen, wensen en behoeftes van het bedrijf zijn en welke problemen of bottlenecks uit de weg moeten worden geruimd.

Dus luisteren we heel goed naar u. Zo proberen we de kern van de probleemstelling naar boven te halen. Vervolgens zetten we onze creativiteit in om oplossingen te bedenken die niet alleen uw automatisering, maar uw hele bedrijfsresultaat ten goede komen en bespreken die oplossingen met u. Pas wanneer we het helemaal eens zijn over de aanpak gaan we over tot de invulling. Daarbij gaan we flexibel te werk en houden steeds intensief contact met u, zoals het een ware partner betaamt. Afijn, wij geloven gewoon in tweerichtingsverkeer.

Onze brede ervaring geeft u een helicopterview

Om welke specialisatie het ook gaat, we sluiten een project nooit zomaar af. We kijken altijd terug om te leren van onze ervaringen. Ook onze kennis vullen we voortdurend aan.

Van die brede kennis en ervaring profiteert uw bedrijf. Stel dat u ons inhuurt voor een specifieke opdracht, bijvoorbeeld het opzetten van uw website en het verzorgen van uw CRM implementatie, het belet ons niet om ook buiten dat terrein ‘om ons heen te kijken’. Zo kunnen we constateren of bepaalde gesignaleerde knelpunten inderdaad met de automatisering te maken hebben of misschien elders in het bedrijf hun oorzaak vinden. Juist door onze brede ervaring met organisaties kunnen we u goed inzicht geven in wat er speelt, zodat u snel de vinger op de zere plek kunt leggen.

Uw wensen zijn maatgevend

Een gezonde dosis eigenwijsheid is ons daarbij eerlijk gezegd niet vreemd. Maar waarschijnlijk verwacht u ook niet anders. Juist onze brede ervaring en kennis is immers hetgeen wij u als toegevoegde waarde kunnen bieden? Daardoor staan we stevig genoeg in onze schoenen om u van repliek te dienen wanneer we denken dat u op een andere manier betere resultaten bereikt.

Natuurlijk betekent dat niet dat we gewoon maar doordrammen. Nee, we rapporteren nauwgezet over hetgeen we in uw bedrijf signaleren en geven u op basis daarvan advies, ook als u daar niet specifiek om gevraagd heeft. En besluit u om redenen die wij misschien niet kunnen overzien toch een andere weg te bewandelen, dan gaan we op die weg verder met onverminderde energie, geestdrift en creativiteit. Per slot zijn uw wensen voor ons maatgevend.

Mogen we ons even voorstellen?

Jan van Herp

Jan van Herp

Eigenaar en webdesigner

Ik ben gek op uitdagingen. Heeft u als klant een probleem, dan maak ik daar onmiddellijk ons probleem van en rusten zal ik niet voordat we een oplossing hebben bedacht. Dat kán soms een beproefde standaardoplossing zijn, maar meestal wordt ook díe op een creatieve en inventieve manier in de praktijk gebracht. Iedere organisatie is immers weer anders, dus daar moet je je manier van werken op afstemmen. En daar sta ik voor open. Ik luister naar uw doelstelling en neem dan de vrijheid een passende oplossing te bedenken.

Susan Kuipers

Susan Kuipers

Designer

Suzo Graphic Design & Styling levert frisse, grafisch ontwerpen met een heldere boodschap. Suzo creëert voor bedrijven, overheid, particulieren, stichtingen en verenigingen vormgeving met een eigen, passende identiteit. Suzo ontwerpt logo’s, huisstijlen, folders, brochures, websites, verpakkingen en nog veel meer! Elke opdracht wordt gestart met een frisse blanco pagina en een flinke dosis creativiteit, wat leidt tot een passend grafisch ontwerp of het nou mooi, uitnodigend of succesvol moet zijn. Suzo Graphic Design & Styling is in 2012 gestart. De drijvende kracht achter Suzo is Susan Kuipers. Een op de Kunstacademie van Kampen opgeleide Grafisch ontwerper met een flinke dosis ervaring. Suzo Graphic Design & Styling is gevestigd in Voorburg.

Marieke van Middelkoop

Marieke van Middelkoop

Illustrator en animator

Kameeri, oftewel Marieke van Middelkoop, maakt 2D animaties en stort zich daarnaast ook graag op illustreren, ontwerpen en kunst. Van educatieve explanimations tot grappige animaties voor kindertelevisie, maar ook commercials, leaders, animaties voor tentoonstellingen, game designs en apps, illustraties, ontwerpen voor geboortekaartjes, schilderijen en verder alles wat getekend of geanimeerd kan worden. Zo nodig pas ik mijn stijl aan aan de vraag, wat uiteenlopende beelden oplevert, maar toch altijd wel met mijn heldere, kleurrijke stijl en soepele manier van animeren.

Jeffrey van Pelt

Jeffrey van Pelt

Linux systeem beheerder en beveiligingsmedewerker

Professional experience:

Linux OS:
– Debian/Ubuntu/Proxmox VE/Red Hat Enterprise Linux/CentOS servers
– Ubuntu desktops

Other:
– Managing EMC (Legato) Networker backup solutions
– Managing various security appliances from different vendors

Programming/scripting:
– Scripting in Bash/Python
– Writing modules for Puppet

Goals:

Becoming a very good sysadmin! 🙂

Probeer BPM Online CRM gratis uit

marketing

Bpm’online marketing biedt de best practice processen voor een efficiënte lead management – vanaf het genereren van vraag tot laatste hand-off aan de verkoopafdeling. Zorg ervoor dat uw sales team richt zich alleen op gekwalificeerde en sales-ready leads.

 

sales

Bpm’online verkoop omvat het totale palet aan best practice processen voor lead management, opportunity management, offertebeheer en order- en factuurbeheer. Ingebouwde standaard processen zorgen voor een vliegende start vanaf het begin van het gebruik van het systeem.

Duizenden bpm’online sales gebruikers hebben de ervaring dat de standaard processen echt al uitstekende resultaten geven!

 

service

Een goede service blijkt van doorslaggevend belang te zijn bij de afweging om wel of geen zaken te (blijven) doen met uw bedrijf. De helft van de Nederlanders zegt, juist in de huidige economische situatie, een goede klantenservice buitengewoon belangrijk te vinden

 

Kies voor een betrouwbare partner voor uw online concepten

Exepta blijft nieuwsgierig naar de mogelijkheden en nieuwe technieken. Met elkaar werken we samen in multidisciplinaire teams om klanten blijvend te binden. Vraag informatie

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij horen graag uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Exepta Web en Cloud

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018
BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

Divi WordPress Theme
Share This