Moderne responsive WordPress websites

… die aanzetten tot actie, meer leads en sales opleveren en uw organisatie op de juiste wijze online profileert. Daar staan wij voor. Wij realiseren overzichtelijke sites, van design, tot bouw, tot nazorg.

Neem de stap

Op zoek naar een nieuwe en moderne website? Die u ook daadwerkelijk meer omzet oplevert? Wij ontwikkelen WordPress websites die aanzetten tot actie. Dat doen we door de juiste beleving naar uw doelgroep over te brengen en dit te combineren met een focus op conversie . Natuurlijk voorzien van alle benodigde en gewenste functionaliteiten.

Waar kunt u op rekenen?

Rendement uit uw website

U krijgt een passend design. Een ontwerp dat zoveel mogelijk rendement haalt uit uw website, op basis van uw huisstijl, doelen en doelgroep.

Gebruiksvriendelijke interface

U kunt uw website zelf eenvoudig online aanpassen zonder verstand te moeten hebben van programmeren.

Geoptimaliseerd voor conversie

Uw design wordt geoptimaliseerd voor conversie, zodat u zoveel mogelijk aanvragen en omzet haalt uit uw nieuwe website.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Technisch sterk geoptimaliseerd voor zoekmachines waardoor uw WordPress website hoog zal scoren in de organische (online) vindbaarheid.

Responsive design

Uw website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid of bruikbaarheid.

Professionele webshop

Woocommerce is een professionele webshop plugin die haarfijn aansluit op het WordPress platform en gemakkelijk is te onderhouden.

Website onderhoud

WordPress is in beweging. Maandelijks worden er verbeteringen aangebracht en moeten alle websites tijdig worden bijgewerkt om up-to-date te blijven.

Een website waar jouw bezoekers blij van worden

We denken pro-actief mee over wat je bezoekers nodig hebben op de website en zorgen er voor dat de bezoekers je nieuwe website mooi en makkelijk in gebruik vinden.

Voor welke bedrijven hebben we mooie dingen gegaan?

ICT Consultant en projectmanager

Het werk binnen Tebodin was vooral gericht op logistieke ICT projecten en het ontwikkelen van logistieke applicaties.

Logistieke applicatie

De logistiek rondom de uitrol van settopboxen was een complexe exercitie die een applicatieplatform nodig had om de verschillende afdelingen te verbinden en alle handelingen rondom de uitrol te managen.

Projectmanager en verandermanager

In het kader van de wijzigingen in de Sarbanes Oxley wetgeving moesten de werkprocessen binnen de ING worden aangepast. Belangrijker nog was de communicatie rondom deze wijzigingen richting werkvloer en management.

Projectmanager verschillende projecten

Het netwerk van KPN is voortdurend aan veranderingen onderhevig. Om met de veranderende en uitdagender vraag van de klant te voldoen maar ook om moderne techniek toe te voegen of te vervangen.

ITIL Service Manager

Implementatiemanager en change manager KA bij de nieuwe regieorganisatie van Rijkswaterstaat

Siemens Building Technologies

Senior Projectmanager digitale infrastructuur verschillende veiligheidsregio’s, inrichten service organisatie, leveranciersselectie en begeleiding, oplevering telecom infrastructuur en veiligheidsapparatuur.

Projectmanager

Projectmanager digitale infrastructuur verschillende veiligheidsregio’s, inrichten service organisatie, leveranciersselectie en begeleiding, oplevering telecom infrastructuur en veiligheidsapparatuur.

Webflow Website

Voor Croesus is een database gedreven website gebouwd waarop alle investeringen getoond worden.

Webdesigner

Een op Wordpress gebaseerde website voor Schravenmade Advocaten, een gerenommeerd advocatenkantoor te Maarssen (vlakbij Utrecht) dat zich qua expertise al meer dan veertig jaar richt op het oplossen van juridische vraagstukken.

Snel naar Schiphol

Een taxi reserveringssite die geheel is gebaseerd op het zoeken via een postcode. Naar het ingeven van de postcode vindt het systeem jouw rit en de prijs per rit. Zowel een enkele reis als een retour.

Webwinkel in Woocommerce

Nettenoutlet is gespecialiseerd in netten en gazen voor de sport, tuin(bouw) en vele andere toepassingen.

Webflow Websites

Voor Howitec hebben we een database gedreven website gebouwd waarop alle producten getoond worden. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.

Hieronder nog een aantal voorbeelden van websites

Als het er om gaat informatie technologie (IT) profijtelijk te maken, zijn we pas goed in ons element. Of u ons nu inhuurt voor het opzetten van uw Internetcommunicatie of voor het bouwen van een nieuw Odoo platform: ons doel is alle IT-wensen van onze klanten te vertalen in oplossingen waarvan de hele organisatie en het bedrijfsresultaat profiteert.

We gaan beginnen

Ben je klaar voor een nieuwe start, neem dan contact met ons op!