Moderne responsive WordPress websites

… die aanzetten tot actie, meer leads en sales opleveren en uw organisatie op de juiste wijze online profileert. Daar staan wij voor. Wij realiseren overzichtelijke sites, van design, tot bouw, tot nazorg.

Neem de stap

Op zoek naar een nieuwe en moderne website? Die u ook daadwerkelijk meer omzet oplevert? Wij ontwikkelen WordPress websites die aanzetten tot actie. Dat doen we door de juiste beleving naar uw doelgroep over te brengen en dit te combineren met een focus op conversie . Natuurlijk voorzien van alle benodigde en gewenste functionaliteiten.

Waar kunt u op rekenen?

Webdesign

U krijgt een design op maat. Een ontwerp dat zoveel mogelijk rendement haalt uit uw website, op basis van uw huisstijl, doelen en doelgroep.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Technisch sterk geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google, waardoor uw WordPress website hoog zal scoren in de organische (online) vindbaarheid.

Gebruiksvriendelijk

U kunt uw website zelf eenvoudig online aanpassen zonder verstand te moeten hebben van programmeren.

Responsive design

Uw website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid of bruikbaarheid.

Geoptimaliseerd voor conversie

Uw design wordt geoptimaliseerd voor conversie, zodat u zoveel mogelijk aanvragen en omzet haalt uit uw nieuwe website.

Onze diensten

Uw website is een cruciaal onderdeel van uw bedrijf geworden. Het genereert leads, klanten en omzet (of in ieder geval zou het moeten). Het is een kanaal waarmee klanten, leveranciers, potentiële nieuwe medewerkers en partners u zullen vinden en met u kunnen communiceren. Fundamenteel voor het succes van uw bedrijf.

Wordpress websites

60 miljoen websites, van hobby websites tot en met de site van het Witte Huis en NRC Next, zijn gebouwd op het content management systeem WordPress. Een goede en betrouwbare keuze die geschikt is voor alle soorten websites en webwinkels.
lees verder

Woocommerce webshops

WooCommerce is uitgegroeid tot een zeer stabiele en krachtige WordPress webwinkel plugin.WooCommerce is de professionele oplossing voor de kleine en middelgrote webwinkel. Door de geweldige mogelijkheden maakt WooCommerce een volwaardige webshop van WordPress.
lees verder

Wordpress onderhoud

WordPress komt iedere 3 tot 4 maanden met uitgebreide software releases en vaker met kleinere update. Het bijhouden van uw WordPress-versie is de belangrijkste verdedigingslinie tegen de nieuwste hacks en malware-aanvallen. De beste manier is om ervoor te zorgen dat uw WordPress versie nooit verouderd.
lees verder
Als het er om gaat informatie technologie (IT) profijtelijk te maken, zijn we pas goed in ons element. Of u ons nu inhuurt voor het opzetten van uw Internetcommunicatie of voor het bouwen van een nieuw Odoo platform: ons doel is alle IT-wensen van onze klanten te vertalen in oplossingen waarvan de hele organisatie en het bedrijfsresultaat profiteert.
© Copyright 2018 - Exepta- Alle rechten voorbehouden
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018

BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

[email protected]
Algemene voorwaarden
userpencilleafshopping-cartgooglecloudcogcart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram