Marketing CRM Trigger campagnes

Intuïtieve campagne designer

Start efficiënte multi-channel campagnes met bpm’online marketing. Plan campagnes met behulp van de eenvoudige visuele campagne designer en de stel de voorwaarden vast voor de overgang tussen de verschillende fases in de campagne. Het systeem maakt het mogelijk om criteria vast te stellen voor het conversiedoel en een succesvolle campagne voltooiing. Het biedt ook tools waarmee campagnes in real-time zijn te monitoren.

Lead nurturing campagnes

Stimuleer de interesse van uw prospects door middel van geautomatiseerde lead nurturing campagnes. Ontwerp en bouw multichannel campagnes met verschillende complexiteiten, op basis van de reacties van de prospects binnen elke fase. Koesteren uw leads op een intelligente manier totdat ze sales-ready zijn en omgezet kunnen worden in nieuwe kansen voor uw bedrijf.

Trigger e-mails

Een constante dialoog met uw prospects door hen geleidelijk op te voeden. Creeer trigger-e-mails op basis van responsgedrag op een website of andere evenementen, bijvoorbeeld een verjaardag of een registratie op uw website maar ook via productvergelijkingen of achtergelaten winkelwagentjes. Segmenter uw potentiele klanten op basis van verschillende criteria met behulp van slimme filtermogelijkheden in bpm’online marketing en bouw uw communicatie op voor prospects die al een tijd geen aankoop hebben gedaan.

Analytics

Evalueer de efficiency van uw marketinginspanningen en optimaliseer uw campagnes met behulp van de in bpm’online aanwezige analyse tools. Maak analyses van het aantal gegenereerde leads en hun conversionrates om een 360-graden overzicht te krijgen en en daarnee knelpunten te identificeren. U stelt uzelf in staat om uw inspanningen te richten op de meest relevante doelgroepen, kanalen en benaderingen.

Share This