Systeem ontwerper

Aanpassen gebruikersinterface

Maak gebruik van de uitgebreide mogelijkheden om de gebruikersinterface aan te passen aan uw wensen. De System Designer geeft u voldoende mogelijkheden om schermdelen te tonen of verbergen, op te delen in verschillende gebruikersgroepen en/of rollen. Het systeem kan ook aangepast worden aan uw wensen door het toevogen van uw bedrijfslogo of het aanpassen aan uw huisstijl.

Aanpassingsmogelijkheden voor de gebruiker

Pas het uiterlijk van bpm’online marketing aan uw unieke behoeften. Eenvoudig herschikken, toevoegen en verwijderen lookups, datavelden of hele pagina’s. De applicatie bevat wizards en designers voor objecten, pagina’s en processen. Gebruik deze tools om het uiterlijk van gegevens of zakelijke informatie te veranderen zonder te programmeren.

Gebruikersrollen en toegangsrechten

In bpm’online marketing kunt u eenvoudig de rechten van gebruikers en groepen beheren. Verleen of weiger toegang tot gegevens of groepen records, maar ook het instellen welke onderdelen beschikbaar zijn voor bepaalde gebruikersgroepen is mogelijk.

Activiteiten logboek

Het activiteiten logboek houdt alle wijzigingen van gegevens en acties bij en maakt een snel herstel van deze informatie mogelijk Alles is inzichtelijk door middel van het tonen van de gehele chronologie van de gebeurtenissen in het systeem: wat is gedaan, door wie en wanneer.

Share This