Business process management

Visuele process ontwerper

Automatiseer uw belangrijkste bedrijfsprocessen met behulp van onze krachtige en toch eenvoudige visuele procesontwerper. Modelleer processen in BPMN met behulp van vooraf geconfigureerde elementen voor het creëren van activiteiten (taken, oproepen en e-mails), het werken met pagina’s, het verwerken van gegevens en het integreren van externe services.

Proces bibliotheek

Automatiseer uw interne processen – vanaf het geven van een goedkeuring aan bijvoorbeeld een offerte document tot aan complexe projecten waarbij meerdere teams samenwerken. Gebruik en activeer out-of-the-box processen, of pas deze aan aan uw behoefte of creeer nieuwe processen die voldoen aan de specifieke en unieke situatie van uw bedrijf of doelgroep.

Process monitoring and analyses maken

Blijf op de hoogte van de gemiddelde duur, gemiddelde uitvoeringstermijn en de maximale en minimale waarden van de elk uitvoeringsproces met gebruikmaking van de verschillende variabelen (eigenaars, branches, productlijnen, etc.). Visualiseer procesdata met behulp van aangepaste dashboards zodat u knelpunten kunt identificeren en elimineren binnen uw processen. Dit alles met heldere logbestanden.

Probeer BPM Online CRM gratis uit

marketing

Bpm’online marketing biedt de best practice processen voor een efficiënte lead management – vanaf het genereren van vraag tot laatste hand-off aan de verkoopafdeling. Zorg ervoor dat uw sales team richt zich alleen op gekwalificeerde en sales-ready leads.

 

sales

Bpm’online verkoop omvat het totale palet aan best practice processen voor lead management, opportunity management, offertebeheer en order- en factuurbeheer. Ingebouwde standaard processen zorgen voor een vliegende start vanaf het begin van het gebruik van het systeem.

Duizenden bpm’online sales gebruikers hebben de ervaring dat de standaard processen echt al uitstekende resultaten geven!

 

service

Een goede service blijkt van doorslaggevend belang te zijn bij de afweging om wel of geen zaken te (blijven) doen met uw bedrijf. De helft van de Nederlanders zegt, juist in de huidige economische situatie, een goede klantenservice buitengewoon belangrijk te vinden

 

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij horen graag uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Exepta Web en Cloud

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018
BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

Divi WordPress Theme
Share This