Marketing automation platform voor een ideale customer journey

Een meer dan complete multi-channel marketing omgeving in de cloud. Deze op out-of-the-box best practice processen gebaseerde totaaloplossing is gericht op het maximaliseren van de excellente klantbeleving Product kenmerken

Geniet van het werken met onze moderne, gestroomlijnde gebruikersinterface die vrij is van overbodige informatie, waardoor je de focus houdt op relevante werkzaamheden. De bpm’online marketing applicatie heeft een mooie en rustige uitstraling en levert dezelfde gebruikerservaring, ongeacht welk apparaat dat wordt gebruikt op: laptop, tablet of smartphone.

Pas onze out-of-the-box processen voor lead management toe binnen uw organisatie

Bpm’online marketing biedt de best practice processen voor een efficiënt lead management – vanaf het genereren van vraag tot de uiteindelijke hand-off aan de verkoopafdeling. Zorg ervoor dat uw salesteam zich richt op alleen op gekwalificeerde en sales-ready leads.

Zorg voor een constante dialoog met uw klanten

Gebruik e-mail-marketing tools om gepersonaliseerde communicatie te onderhouden met al uw klanten. Optimaliseer uw communicatie strategie.

Productoverzicht

Bpm’online marketing is krachtige procesmatige marketingsoftware die u ondersteunt bij het excelleren in het identificeren van de behoeften van klanten en het voldoen aan die behoeften  en om te zetten in kansen.

Iedere stap binnen het CRM platform is eenvoudig te beheren. Volg gewoon de voorgedefinieerde processen vanaf de leadgeneratie tot  lead kwalificatie en het uiteindelijk overdracht aan sales.

Gebruik bpm’online analytics om nieuwe leads te volgen en de mate van betrokkenheid en de efficiëntie van verschillende kanalen te evalueren.

Gebruik bpm’online marketing om uw doelgroep op te bouwen en stuur bulk e-mails via slechts een paar klikken met de muis

Probeer BPM Online CRM gratis uit

marketing

Bpm’online marketing biedt de best practice processen voor een efficiënte lead management – vanaf het genereren van vraag tot laatste hand-off aan de verkoopafdeling. Zorg ervoor dat uw sales team richt zich alleen op gekwalificeerde en sales-ready leads.

 

sales

Bpm’online verkoop omvat het totale palet aan best practice processen voor lead management, opportunity management, offertebeheer en order- en factuurbeheer. Ingebouwde standaard processen zorgen voor een vliegende start vanaf het begin van het gebruik van het systeem.

Duizenden bpm’online sales gebruikers hebben de ervaring dat de standaard processen echt al uitstekende resultaten geven!

 

service

Een goede service blijkt van doorslaggevend belang te zijn bij de afweging om wel of geen zaken te (blijven) doen met uw bedrijf. De helft van de Nederlanders zegt, juist in de huidige economische situatie, een goede klantenservice buitengewoon belangrijk te vinden

 

bpm'online marketing

Holistische multichannel marketing management software met krachtige out-of-the-box best practice campagnes voor het genereren van excellente vraag.

bpm'online sales

Een cloud-gebaseerde CRM oplossing met out-of-the-box sales processen die u in staat stelt om controle te krijgen en te behouden over de volledige customer journey van de klant - van lead generatie tot nieuwe en herhalende orders

bpm'online service

Innovatieve helpdesk software met best practice processen ontworpen om een voortreffelijke customer care te leveren

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij horen graag uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Exepta Web en Cloud

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018
BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

Divi WordPress Theme
Share This