Door de opkomst van het internet is het voor startende ondernemers steeds eenvoudiger geworden om zélf informatie op te zoeken maar die zoektocht kan heel erg veel tijd kosten omdat in het in de meeste gevallen niet duidelijk is waarop men moet zoeken. Vandaar dat wij die zoektocht voor u hebben ondernomen. Binnenkort het gratis het e-book voor het zelf starten van een online e-business.

Download nu ons gratis eBook!

Is het moeilijk om een webwinkel te starten?

Ja en Nee. Het heeft natuurlijk alles te maken met uw ambitie. Ligt die ergens op het niveau van Zalando dan adviseren wij u niet om de goedkoopste webwinkelsoftware te kiezen in combinatie met een goedkoop hosting abonnement. In het geval uw plannen wat bescheidener zijn kunt u prima uit de voeten met de software die in dit ebook behandeld wordt.
Misschien begint u hobbymatig een webwinkel om bijvoorbeeld een eigen antiek of oude stripboeken webwinkel te starten of uit noodzaak vanwege verlies van een baan. U als ondernemer in spe heeft dan te maken met het vooruitzicht dat de webwinkel moet kunnen voorzien in uw levensonderhoud. Doordat de markt overstroomd is met software om een webwinkel te bouwen is het niet gemakkelijk om de juiste keuze te maken.

In dit eBook stellen wij graag de meest populaire en meestgebruikte software aan u voor en behandelen ook de meest gestelde vragen van toekomstige internet ondernemers.

Vul hieronder uw email adres in en u ontvangt een download link per e-mail.

Zonder enige verplichting.

Download het Gratis eBook

Kies voor een betrouwbare partner voor uw online concepten

Exepta blijft nieuwsgierig naar de mogelijkheden en nieuwe technieken. Met elkaar werken we samen in multidisciplinaire teams om klanten blijvend te binden. Vraag informatie
Share This