Orders and facturen

Organisatie efficiëntie is geen onbekend thema voor succesvolle organisaties. Door efficiënt te werken kan met dezelfde hoeveelheid input meer output gecreëerd worden; er kan in minder tijd hetzelfde werk worden verricht. Het werken met geautomatiseerde order- en factuursystemen is een voorbeeld van het verhogen van de organisatie efficiëntie.

Orderlijst

Beheer uw orders op de meest eenvoudige manier met behulp van bpm’online verkoop. U kunt bestellingen per account type (natuurlijke of rechtspersonen) classificeren. Ook groepsopdrachten per orderstadium, budgetten, producten en diensten zijn gemakkelijk te analyseren. Monitor de huidige status van de key opdrachten binnen uw bedrijf en analyseer de effectiviteit van de orderverwerking.

Historie van de orders

Blijf op de hoogte van de complete historie van elke bestelling. Het systeem stelt u in staat om de complete chronologie van activiteiten, documenten en communicatie bij te houden van elke afzonderlijke order.  Zelfs veranderingen van contactpersoon en gemaakte afspraken en voorwaarden zijn inzichtelijk te maken. De klant kan daardoor een excellente service verwachten.

Één scherm voor uw orderverwerking

Het aanmaken en effectueren van orders in bpm’online kost u niet meer dan een paar minuten. Binnen één enkel scherm kunt u een ​​bestelling aanmaken met  behulp van kant-en-klare sjablonen, daarna de producten selecteren en de order omzetten in een factuur. Kind kan de was doen.

Leverings- en betalingsschema

Op basis van afspraken met de klant kunt u een leverings- en betaalschema opstellen. Bpm’online stelt u in staat om leveringstemplates te maken die steeds opnieuw gebruikt kunnen worden en te wijzigen aan de hand van andere afspraken. Binnen het systeem kunt u samengestelde producten aanmaken.

Goedkeuring order

Bespaar tijd en geld door gebruik te maken van de goedkeuringsprocessen binnen het systeem. Iedere stap binnen dat proces wordt gevolgd om de order  automatisch geaccordeerd te krijgen. Wilt u weten Dit proces kan door u gevolgd worden ter controle. U weet dan precies waar de order zich binnen dat proces bevindt.

Facturen

U kunt factureren met behulp van standaard sjablonen in bpm’online sales. Het systeem help u bij de controle op de betaaldatums.

Order- en factuuranalyses

Analyseer informatie over orders en facturen per klant en sales medewerker. De analyses ondersteunen u bij het lokaliseren van knelpunten in de orderverwerking zodat een tijdige orderverwerking mogelijk wordt.

Share This