Business Process Management

Visuele process ontwerper

Automatiseer uw belangrijkste bedrijfsprocessen met behulp van een krachtige en toch eenvoudige visuele proces ontwerper. Modelleer processen in BPMN met behulp van vooraf geconfigureerde elementen voor het creëren van activiteiten (taken, oproepen en e-mails), het werken met pagina’s, het verwerken van gegevens, en het integreren van externe services.

Wizard voor snelle procesmodellering

Het ontwerpen van een proces is nog nooit zo eenvoudig geweest! Geef gewoon de volgorde van handelingen en eigenaren aan, en bpm’online zal automatisch het processchema in BPMN bouwen. Het proces is klaar voor gebruik!

Out-of-the-box verkoopprocessen

Profiteer van best practices om de prestaties van uw verkoopteam te verbeteren. Out-of-the-box processen in bpm’online verkoop ondersteunen u om uw omzet te vergroten, uw proces te vereenvoudigen en de klantentrouw te vergroten- volg gewoon elke stap van het verkoopproces.

Proces bibliotheek

Automatiseer uw interne processen – van het geven van een goedkeuring aan bijvoorbeeld een offerte document tot aan complexe projecten waarbij meerdere teams samenwerken. Gebruik en activeer out-of-the-box processen, of pas deze aan aan uw behoefte of creeer nieuwe processen die voldoen aan de specifieke en unieke situatie van uw bedrijf of doelgroep.

Process monitoring and analyses

Blijf op de hoogte van de gemiddelde duur, gemiddelde uitvoeringstermijn en de maximale en minimale waarden van de elk uitvoeringsproces. Door middel van de verschillende variabelen (eigenaars, branches, productlijnen, etc.). Visualiseer procesdata met behulp van aangepaste dashboards zodat u knelpunten kunt identificeren en elimineren binnen uw processen. Dit alles met eenvoudig te gebruiken proces logbestanden.

Share This