Out-of-the-box processen
om uw verkoopprocessen te optimaliseren

Bpm’online verkoop is een cloud CRM applicatie
gebaseerd op efficiënte verkoopprocessen en geeft u de
totale controle over uw complete klantproces -
van lead tot herhalingsaankopen.
Bekijk specificaties

Out-of-the-box verkoopplatform dat u ondersteunt bij het verhogen van uw omzet.

Bpm’online sales is een op cloud technologie gebaseerd CRM systeem voor de inrichting van efficiente verkoopprocessen voor een maximale controle en monitoring van de verkoopprocessen en een vergroting van de klantbeleving. Vanaf de lead tot aan de uiteindelijke verkoop en facturatie.

Out-of-the-box processen

Bpm’online verkoop omvat het totale palet aan best practice processen voor lead management, opportunity management, offertebeheer en order- en factuurbeheer. Ingebouwde standaard processen zorgen voor een vliegende start vanaf het begin van het gebruik van het systeem.

Duizenden bpm’online verkoop gebruikers hebben de ervaring dat de standaard processen echt al uitstekende resultaten geven!

Een compleet overzicht van de customer journey

Bpm’online is gebaseerd op end-to-end sales processen om de volledige customer journey te beheren – van het leadproces tot bestelprocesen en de complete ondersteuning van het klantcontact. Best-in class technologie verbindt marketing, verkoop en klantenservice processen, waardoor bedrijven elke fase van de klantinteracties effectief kunnen beheren.

Het ideale, op processen gebaseerde, verkoopplatform

Bpm’online verkoop is zeer geschikt voor om uw end-to-end sales cycle management proces te ondersteunen. De software ondersteunt u bij het werven van klanten, het uitbouwen van het klantcontakt en het behouden van klanten. Profiteer van de ready-to-go verkoopprocessen die u in staat stellen om de meest effectieve maatregelen te nemen om het maximale uit uw verkoopinspanningen te halen en het stimuleren van de verkoopresultaten.

Perfecte interface die door de gebruikers hoog wordt gewaardeerd

Bpm’online interface heeft een social media look and feel, zodat de leercurve laag is en de gebruiker de navigatie snel onder de knie heeft. Grote waardering is er voor het elegante design die geen overbodige informatie heeft en de gebruiker focust op wat relevant is.Het platform zorgt voor een consistente gebruikerservaring, ongeacht welk apparaat je gebruikt: telefoon, tablet, desktop of laptop.

Ontdek hoe het platform u kan ondersteunen om voor te blijven op de concurrentie:

Share This