Full Service Internetbureau

Wij zijn het waard om door jou ontdekt te worden!

Bij Exepta streven we naar perfectie en uw tevredenheid. Klein maar fijn betekent voor ons aandacht voor detail, persoonlijke service en uitstekende resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf online kunnen laten groeien.


Een kennismaking is altijd gratis

Bent u toe aan verandering en wilt u investeren in een onuitwisbare verbetering? Neem dan gerust contact op. Ik kom graag langs om u (en uw organisatie) te leren kennen en samen naar een optimaal resultaat te werken

Naar contactformulier

Oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf met groeiambitie

Ik ben retailer en ik wil een webshop

Voorraadbeheer, service, rapporten, personeel en klantrelaties - beheer alles binnen één systeem.

Optimaliseer je voorraad, je verkopen maar ook je geautomatiseerde inkopen.

Voorraadbeheer zoals het bedoeld is, automatisch en tijdsbesparend

Houd zicht op slecht verkopende voorraad en inzicht in de kosten+

Neem contact op

Ik wil mijn kassa automatiseren

Retailers die met onze Odoo point-of-sale kassa werken, kunnen gebruik maken van verschillende functies die niet in andere kassa’s te vinden zijn. Wij bieden de mogelijkheid om het assortiment in de webshop en in de fysieke winkel te beheren vanuit één systeem. 


Neem contact op


Ik wil online goed voor de dag komen

Een website laten maken door Exepta betekent dat we samen werken aan jouw perfecte website. Na een uitgebreid intakegesprek gaan we aan de slag om jouw perfecte website te bouwen. Wij verzorgen de techniek, de grafische vormgeving en beveiliging. Jij zorgt voor de input vanuit jullie organisatie.

Neem contact op