MOOI EN EENVOUDIG

Alles begint met een (goed) idee

Alles begint met een goed idee, wat je ook doet. In welke business je ook werkzaam bent, een goed idee is goud geld waard. Wil iets nieuws beginnen, of wil je jouw bestaande bedrijf, restaurant, cafe of kantoor een interieur make-over geven? Begin dan bij het begin, het idee!

Investeer in een goed idee

Een idee is nog geen tekening, maar zelfs dat is geen punt volgens mij. Het idee is echt het allerbelangrijkst. Natuurlijk heb je in een later stadium tekeningen, kleurvoorstellen, materiaaladviezen en moodboards nodig om de zaken te verduidelijken, maar al deze dingen staan in dienst van het idee.
Durf dan ook geld uit te geven aan een goed idee en werk het dan op je gemak uit.

Alles begint met een goed idee

En een idee is pas goed al het voldoet aan de volgende uitgangspunten

EENVOUDIG EN ONVERWACHT

kernachtig, compact, boodschap met zeggingskracht, doorbreekt verwachtingspatronen, tart intuïtie, wekt belangstelling en nieuwsgierigheid op.

CONCREET EN GELOOFWAARDIG

concreet geformuleerd, specifiek, beeldend, in termen van menselijk handelen (beeldspraak, metaforen), geloofwaardig, toetsbaar en uit te proberen.

EMOTIONEEL EN VERHALEND

speelt in op emoties, maakt het idee voelbaar  en vertelt een inspirerend verhaal

Welke diensten kunnen wij u leveren

Uw online presence is een cruciaal onderdeel van uw bedrijf geworden. Het genereert leads, klanten en omzet. Het is een kanaal waarmee klanten, leveranciers, potentiële nieuwe medewerkers en partners u zullen vinden en met u kunnen communiceren. Fundamenteel voor het succes van uw bedrijf.

Websites op basis van WordPress

Van eenvoudige websites met WordPress tot geavanceerde websites en -shop op maat.

Webshops op basis van Woocommerce

In tegenstelling tot veel andere webshop software is WooCommerce heel simpel in gebruik. Je hoeft totaal niet technisch te zijn om zelf producten en gerelateerde informatie toe te voegen of te bewerken.

WordPress onderhoud

WordPress komt iedere 3 tot 4 maanden met uitgebreide software releases en vaker met kleinere update.

ERP implementaties met Odoo

Odoo brengt de geautomatiseerde afhandeling van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen onder in één bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem.

WE GAAN BEGINNEN

Ben je klaar voor een nieuwe start, neem dan contact met ons op!