Webhosting met een startklaar CMS

GEÏNSTALLEERD EN GEACTIVEERD ZONDER EXTRA KOSTEN

Exepta is reseller van het belgische bedrijf Combell.

Wij kunnen hun diensten leveren tegen een concurrender tarief

24/7 premium support

Wij houden ook niet van eindeloos wachten en doorschakelen. Daarom krijgt u bij ons meteen een echte specialist aan de lijn. En dat gratis 24/7, zelfs op kerstavond!

Gratis verhuisservice

U wil weg bij uw huidige hoster maar kijkt op tegen de rompslomp? Geen nood! Wij verhuizen gratis uw website naar onze servers zonder downtime. 

Gratis SSL-certificaat

Bescherm de privacy van uw bezoekers met een SSL-certificaat via Let’s Encrypt. Hun gegevens worden beveiligd verzonden. Google beloont u bovendien met een betere ranking in de zoekresultaten!

20x snellere website

Omdat we snelle SSD’s gebruiken voor de opslag én het nieuwste HTTP/2 protocol gebruiken. Uw website laadt sneller dan ooit en communiceert super efficiënt met de browsers.

Dagelijkse backups

Werkt uw website niet meer door een aanpassing? Geen probleem! We maken dagelijks een complete backup zodat u in geval van nood meteen terug kan naar de laatste werkende versie.

One-click installatie van uw CMS

Zelf een CMS installeren was nooit zo makkelijk! Met 1 klik in het controlepaneel installeert u WordPress, Joomla, Magento of Drupal.

Tevreden klanten, daar zetten we ons elke dag voor in.
Laat u overtuigen door hun ervaringen en profiteer ook van onze uitstekende service.

Compleet beveiligd tegen malware en hacking

ZO MAKEN WE HET VERSCHIL MET ONZE CONCURRENTEN

Compleet beveiligd tegen malware en hacking

Om problemen te voorkomen, speurt Combell Shield continu uw website af op zoek naar zwakke plekken waar hackers kunnen toeslaan.

Lost de risico's op met patches

In het controlepaneel krijgt u een overzicht van de kwetsbaarheden. Wij lossen ze meteen op via automatische patching of u doet zelf de patching met een eenvoudige klik op de knop.

Beschermd door firewalls

Onze firewalls beschermen uw website op meerdere niveau’s tegen aanvallen van buitenaf. Zo bent u beschermd als hackers toch toeslaan.

Malware scanner

Onze firewalls beschermen uw website op meerdere niveau’s tegen aanvallen van buitenaf. Zo bent u beschermd als hackers toch toeslaan.

Bekijk de vele standaard opties bij alle pakketten

Gratis Domeinnaam

Gratis website verhuisdienst

1-click-installatie van uw CMS

Niet-tevreden, geld teruggarantie

Bekroond met awards

Uniek controlepaneel

Gratis e-book "nr1 in google"

Uitgebreide serverstatistieken

Advanced webmail

Spam filter / anti virus

Catch-all mailbox

Out-of-office

DNS management

PHP5 & PHP7

Cron ondersteuning

HTTP/2

Malware scanning

Webfilter

Jailing

Firewall beveiliging

Logging tools & IP Blocking

Automatische beveiligingsupdates

DDoS beveiliging

Redundante servers

APC - Caching & optimalisering

OpCache

DDoS beveiliging

Redundante servers

Hosting advies, welke hosting past het beste bij uw plan?

Exepta Hosting levert zakelijke hosting voor het midden- en groot bedrijf. Exepta Hosting zoekt de beste oplossing voor uw bedrijf. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van verschillende producten. Op basis van uw specifieke situatie wordt bepaald welke oplossing het optimale resultaat zal opleveren.Exepta Hosting bied hostingadvies en begeleiding bij de inventarisatie van grote en kleine projecten. Wij denken met u mee, kiezen dan samen met u voor de meest efficiënte oplossing tegen een acceptabel budget.

Bent u onze klant? Kunnen we u van dienst zijn met meer dan hosting alleen.

Wij hebben de kennis in huis om uw hostingomgeving in te richten rondom uw project, webshop, website of (beginnend of gevorderd) hostingbedrijf. Hoewel we standaard diensten leveren zijn we heel erg geïnteresseerd in ondernemers die ons als een partner willen zien. We leveren dus heel graag maatwerk en gaan graag met u aan de slag om uw optimale werkomgeving te bieden. Dat begint met een gewone VPS of shared hostingomgeving voorzien van webmin, Direct Admin of Sentora, of een kale vps voorzien van uw favoriete Linux distributie, een windows server, een Zimbra webserver of een dedicated server voorzien van Proxmox waarop u zelf door middel van virtualisatie uw vps’en kunt aanmaken.

Als het te beheren is dan doen wij dat voor u. Zelfs in het weekend.

ExeptaHosting snapt techniek. Wij kunnen uw vanaf de command line of op een andere manier van dienst zijn om uw VPS, server, webshop, website, mailserver of cloud te hosten maar ook te onderhouden. Wij voorzien uw omgevingen graag van firewalls, “timmeren desnoods de hele server dicht” zodat de grote boze wereld niet meer bij uw data kan.Zoekt u tijdelijke of permanente resources om uw ICT omgeving succesvol te kunnen ondersteunen dan staan wij tot uw beschikking. U kunt ons inhuren voor een installatie of inventarisatie van uw hostingomgeving of het verhuizen uw apparatuur van een naar datacenters of (tijdelijke) inhuur van Linux beheer.

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij horen graag uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Exepta Web en Cloud

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018
BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

Share This