Over bpm’online

Bpm’online is een premium leverancier van procesgestuurde cloud-gebaseerde software voor marketing, sales en service automation. Bpm’online biedt een op best practices gebaseerde totaaloplossing. Het ondersteunt de complete customer journey, van campagnes tot nieuwsbrieven en van leads tot orders en de aansluitende verkoop- en facturatie- en serviceprocessen.

Bpm’online biedt wereldwijd cloudoplossingen en uitgebreide ondersteuning dankzij hun internationale leveranciersnetwerk. Bpm’online heeft verschillende prijzen in de wacht gesleept en kan zich gemakkelijk meten met de meest toonaangevende CRM-leveranciers.

Over Exepta

Exepta heeft jarenlange ervaring in het optimaliseren van processen en implementeren van software-oplossingen. Exepta werkt samen met professionals uit verschillende disciplines om bpm’online eindgebruikers te ondersteunen bij de implementatie en toepassing van de verschillende bpm’online modules.

Exepta richt zich op bedrijven en organisaties die door de inzet van moderne cloud-oplossingen hun processen willen optimaliseren en daarmee hun omzet willen vergroten.

1

Out-of-the-box best practice processen

2

Een compleet overzicht

van de klant

3

Prachtige interface waar uw medewerkers heerlijk mee kunnen werken

Probeer nu 14 dagen gratis

marketing

Bpm’online marketing biedt de best practice processen voor een efficiënte lead management – vanaf het genereren van vraag tot laatste hand-off aan de verkoopafdeling. Zorg ervoor dat uw sales team richt zich alleen op gekwalificeerde en sales-ready leads.

 

sales

Bpm’online verkoop omvat het totale palet aan best practice processen voor lead management, opportunity management, offertebeheer en order- en factuurbeheer. Ingebouwde standaard processen zorgen voor een vliegende start vanaf het begin van het gebruik van het systeem.

Duizenden bpm’online sales gebruikers hebben de ervaring dat de standaard processen echt al uitstekende resultaten geven!

 

service

Een goede service blijkt van doorslaggevend belang te zijn bij de afweging om wel of geen zaken te (blijven) doen met uw bedrijf. De helft van de Nederlanders zegt, juist in de huidige economische situatie, een goede klantenservice buitengewoon belangrijk te vinden

 

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij horen graag uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Exepta Web en Cloud

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018
BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

Divi WordPress Theme
Share This