Out-of-the-box verkoopplatform dat u ondersteunt bij het verhogen van uw omzet.

Bpm’online sales is een op cloud technologie gebaseerd CRM systeemvoor de inrichting van efficiënte verkoopprocessen voor een maximale controleen monitoring van de verkoopprocessen en een vergroting van de klantbeleving. Vanaf de lead tot aan de uiteindelijke verkoop en facturatie.

Out-of-the-box processen

Bpm’online verkoop omvat het totale palet aan best practice processen voor lead management, opportunity management, offertebeheer en order- en factuurbeheer. Ingebouwde standaard processen zorgen voor een vliegende start vanaf het begin van het gebruik van het systeem.
Duizenden bpm’online verkoop gebruikers hebben de ervaring dat de standaard processen echt al uitstekende resultaten geven!

Een compleet overzicht van de customer journey

Bpm’online is gebaseerd op end-to-end sales processen om de volledige customer journey te beheren – van het leadproces tot bestelprocesen en de complete ondersteuning van het klantcontact. Best-in class technologie verbindt marketing, verkoop en klantenservice processen, waardoor bedrijven elke fase van de klantinteractie effectief kan beheren.

Perfecte interface die door de gebruikers hoog wordt gewaardeerd

Bpm’online interface heeft een social media look and feel, waardoor de leercurve laag is en de gebruiker de navigatie snel onder de knie heeft. Grote waardering is er voor het elegante design die geen overbodige informatie toont en de gebruiker focust op wat relevant is. Het platform zorgt voor een consistente gebruikerservaring, ongeacht welk apparaat je gebruikt: telefoon, tablet, desktop of laptop.

Het perfecte, op processen gebaseerde, verkoopplatform

Bpm’online verkoop is zeer geschikt voor om uw end-to-end sales cycle management proces te ondersteunen. De software ondersteunt u bij het werven van klanten, het uitbouwen van het klantcontakt en het behouden van klanten. Profiteer van de ready-to-go verkoopprocessen die u in staat stellen om de meest effectieve maatregelen te nemen voor het stimuleren van uw verkoopresultaten en om het maximale uit uw verkoopinspanningen te halen.

Ontdek hoe het platform u kan ondersteunen om voor te blijven op de concurrentie:

bpm'online marketing

Holistische multichannel marketing management software met krachtige out-of-the-box best practice campagnes voor het genereren van excellente vraag.

bpm'online sales

Een cloud-gebaseerde CRM oplossing met out-of-the-box sales processen die u in staat stelt om controle te krijgen en te behouden over de volledige customer journey van de klant - van lead generatie tot nieuwe en herhalende orders

bpm'online service

Innovatieve helpdesk software met best practice processen ontworpen om een voortreffelijke customer care te leveren

Probeer BPM Online CRM gratis uit

marketing

Bpm’online marketing biedt de best practice processen voor een efficiënte lead management – vanaf het genereren van vraag tot laatste hand-off aan de verkoopafdeling. Zorg ervoor dat uw sales team richt zich alleen op gekwalificeerde en sales-ready leads.

 

sales

Bpm’online verkoop omvat het totale palet aan best practice processen voor lead management, opportunity management, offertebeheer en order- en factuurbeheer. Ingebouwde standaard processen zorgen voor een vliegende start vanaf het begin van het gebruik van het systeem.

Duizenden bpm’online sales gebruikers hebben de ervaring dat de standaard processen echt al uitstekende resultaten geven!

 

service

Een goede service blijkt van doorslaggevend belang te zijn bij de afweging om wel of geen zaken te (blijven) doen met uw bedrijf. De helft van de Nederlanders zegt, juist in de huidige economische situatie, een goede klantenservice buitengewoon belangrijk te vinden

 

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij horen graag uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Exepta Web en Cloud

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
T: 070-8878204
M:06-41940905
KvK: 65696018
BTW nummer: NL 0940.10.523.B.01

Divi WordPress Theme

Kies voor een betrouwbare partner voor uw online concepten

Exepta blijft nieuwsgierig naar de mogelijkheden en nieuwe technieken. Met elkaar werken we samen in multidisciplinaire teams om klanten blijvend te binden. Vraag informatie
Share This